Ένα τζιπ για την Ελεονώρα!

22.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Μπορεί, δηλαδή, μία μέρα να ξεκινήσει άσχημα, αλλά στην πορεία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Μπορεί, δηλαδή, μία μέρα να ξεκινήσει άσχημα, αλλά στην πορεία να εξελιχθεί καλά. Πάρα παράδειγμα την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έκανε ένα άσχημο φετινό ξεκίνημα. Μέχρι που λέγανε ότι θα την αντικαταστήσει η Σοφία Αλιμπέρτη και άλλα τέτοια σενάρια.

Στην πορεία, όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Η Ελεονώρα «λύθηκε» ακόμη περισσότερο, μπήκε στο «πετσί» του ρόλου της (με ο, τι αυτό συνεπάγεται) και τα νούμερα ανέβηκαν. Μάλιστα, πολλές μέρες είναι ακόμη και στην πρώτη θέση. Αυτά είδαν, λοιπόν, στον ΑΝΤ1 και είπαν να ανταμείψουν τους... κόπους της παρουσιάστριας, με ένα πανάκριβο δώρο. Έτσι για το «ευχαριστώ».

Φήμες θέλουν τον αντιπρόεδρο του καναλιού, Θοδωρή Κυριακού να έκανε δώρο στην Μελέτη ένα πολυτελέστατο τζιπ, με το οποίο η Ελεονώρα ήδη κυκλοφορεί στους δρόμους. Να μη σου πω για τη χαρά που πήρε όταν το είδε μπροστά της με την κορδελίτσα του, τα σέα και τα μέα του. Και δεν χάρηκε τόσο πολύ για την αξία του δώρου, όσο για την κίνηση, αφού βλέπει να έχει την απόλυτη στήριξη του καναλιού. Το φώναζε η δύσμοιρη στις αρχές πως ο ΑΝΤ1 τη στηρίζει, αλλά τότε ουδείς την άκουγε. Καλοτάξιδο να είναι Ελεονώρα μου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]