Οι Ινδοί πίκραναν την Λιζ Χάρλεϊ!

09.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι την ήθελε την Ινδία η Λιζ Χάρλεϊ; Σε ξινό της βγήκε το ταξίδι της στην πατρίδα του αγαπημένου της, προκειμένου να κάνουν την τρίτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι την ήθελε την Ινδία η Λιζ Χάρλεϊ; Σε ξινό της βγήκε το ταξίδι της στην πατρίδα του αγαπημένου της, προκειμένου να κάνουν την τρίτη κατά σειρά γαμήλια τελετή. Οι Ινδοί δεν την πήραν με τόσο καλό μάτι και το κουτσομπολιό γύρω από το πρόσωπό της έδωσε και πήρε.

Καταρχήν, η Λιζ δεν είναι γνωστή στην Ινδία ούτε με την ιδιότητα του μοντέλου, ούτε με αυτή της ηθοποιού, ούτε καν ως «πρώην αρραβωνιάρα και απατημένη» του Χιου Γκραντ. Κι ευτυχώς γι αυτήν, δεν ξέρουν ούτε ότι έχει έναν 4χρονο γιο από τη σχέση της με τον πάμπλουτο Στέφεν Μπινγκ, ο οποίος δεν έχει καν αναγνωρίσει το παιδί. Αν ήξεραν κι αυτό, ίσα που θα την έπνιγαν στον Γάνδη ποταμό!

Εδώ, απόρησαν με το ντύσιμο της και το αποκαλυπτικό Βερσάτσε νυφικό που φορούσε στον γάμο της. «Έτσι, ντύνονται οι δυτικοί;» σχολίαζαν κάποιοι, ενώ έμειναν άφωνοι με το αποκαλυπτικό μπούστο της. Το χειρότερο, όμως, για τη Λιζ είναι το σχόλιο που έκαναν για την ηλικία της. «Δεν είναι μεγάλη για νύφη» είπαν κι αυτό νομίζω πως είναι ο, τι χειρότερο μπορούσε να ακούσει η Χάρλεϊ. Βλέπεις, στην Ινδία μία κοπέλα που έχει πατήσει τα τριάντα και δεν έχει παντρευτεί είναι «αξιοθρήνητη». Πόσο μάλιστα η Λιζ που έχει πατήσει τα δεύτερα «άντα»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]