Κοκκίνου: Μετά το τροχαίο του συζύγου, η βάφτιση του γιου!

29.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από την αγωνία και το σοκ, στην χαρά και τη συγκίνηση η Έλλη Κοκκίνου, η οποία μέσα σε δύο μέρες λαχτάρισε από το τροχαίο του συζύγου της, Παναγιώτη Βασιλειάδη, ενώ έζησε στιγμές ευτυχίας βαφτίζοντας τον γιο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από την αγωνία και το σοκ, στην χαρά και τη συγκίνηση η Έλλη Κοκκίνου, η οποία μέσα σε δύο μέρες λαχτάρισε από το τροχαίο του συζύγου της, Παναγιώτη Βασιλειάδη, ενώ έζησε στιγμές ευτυχίας βαφτίζοντας τον γιο της. Κι επειδή, είμαι ευχάρστος τύπος και τα μάλα αισιόδοξος, ξεκινάω με τα ευχάριστα για την αοιδό. Το απόγευμα της Δευτέρας η Έλλη βάφτισε τον 17 μηνών γιο της, στην Βάρκιζα δίνοντας το όνομα Αλέξανδρος. Αυτό, όπως αποκάλυψε η αοιδός, το είχαν επιλέξει οι γονείς προτού γεννηθεί ο μικρός, αφού είναι το αγαπημένο τους.

Νονοί του μικρού ήταν η ηθοποιός Τζένη Μπότση και ο δημοσιογράφος Παύλος Σταματόπουλος, φίλοι εδώ και χρόνια της Κοκκίνου. Ο μικρός σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου πλάνταξε στο κλάμα (φυσιολογικό για παιδί), ενώ η διάσημη μαμά του ήταν μες στο άγχος, μπας και αρρωστήσει ο μικρός. Λίγο υπερβολικό αυτό, αλλά νέα μαμά η Κοκκίνου έχει τα άγχη της.

Και πάμε, στα άσχημα νέα, που ευτυχώς δεν ήταν χειρότερα. Σύμφωνα, με δημοσίευμα της Espresso ο Παναγιώτης Βασιλειάδης με τον Τάκη Κουβατσέα ταξίδευαν την Κυριακή στην Πάτρα, όταν ο οδηγός αυτοκινήτου από το αντίθετο ρεύμα αποκοιμήθηκε, με αποτέλεσμα να περάσει απέναντι. Ο Βασιλειάδης έστριψε το τιμόνι για να αποφύγει τη σύγκρουση, με αποτέλεσμα το πολυτελές τζιπ να κάνει τρεις στροφές. Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, ενώ σοκ υπέστη και η Κοκκίνου όταν πληροφορήθηκε τα νέα. Ευτυχώς, όμως, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και το ζευγάρι την επόμενη μέρα βάφτισε το πρώτο του παιδί.