Πώς η Χρουσαλά έκανε έξαλλη τη Στεφανίδου

01.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Έχω μείνει άφωνη με το πώς αλλάζει ο άνθρωπος τελικά! Θυμάσαι άραγε πώς ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά π.Π. (προ Πατίτσα) εποχής; Απαντούσε μες τη γλύκα και δε χαλούσε χατίρια σε κανένα! Τώρα όμως σου λέει έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Και θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως τι εννοώ?

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Έχω μείνει άφωνη με το πώς αλλάζει ο άνθρωπος τελικά! Θυμάσαι άραγε πώς ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά π.Π. (προ Πατίτσα) εποχής; Απαντούσε μες τη γλύκα και δε χαλούσε χατίρια σε κανένα! Τώρα όμως σου λέει έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Και θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως τι εννοώ...


Μετά από ένα θυελλώδες "διαζύγιο" με τον ANT1 η "Τάτι" (ή αλλιώς Τατιάνα Στεφανίδου) συμφώνησε με το Star από όπου θα προβάλλεται η εκπομπούλα της "Αξίζει να το δεις" από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Και ποιο πρόσωπο ήθελε η Τάτι για να της κάνει ποδαρικό; Μα φυσικά τη Μαριέτα Χρουσαλά-Πατίτσα! Σου λέει αν έχω τη Μαριέττα μπορεί να κάνω καμία εκπομπούλα και στο Αβέρωφ...


Ενώ λοιπόν "Τάτι" και Μαριέττα είχαν ψιλή κουβεντούλα για τις λεπτομέρειες της εκπομπής της πρώτης, το τοπίο άρχισε να θολώνει όταν η Μαριέττα έβγαλε... γλώσσα.


Όπως διαβάζω στην Espresso, οι εκπομπές της Τατιάνας θα είναι ζωντανές και ουχί μαγνητοσκοπημένες (όπως γινόταν συνήθως στον ANT1), το Μαριετάκι όμως είχε άλλη άποψη για το θέμα. Έτσι, λίγο πριν δώσουν οριστικά τα χέρια (και κλείσουν το τηλέφωνο) οι δυο παρουσιάστριες, η Μαριέττα ζήτησε όχι μόνο η εκπομπή να μαγνητοσκοπηθεί αλλά (κρατήσου) και τα γυρίσματα να γίνουν σε χώρο που θα επιλέξει εκείνη.

Ε ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε, σου λέει αφού η "Τάτι" που έχει χάσει τον ύπνο της τελευταία σχεδιάζοντας το "καινούργιο της σπίτι" ( δηλαδή το τηλεοπτικό πλατό που θα γίνονται τα γυρίσματα της εκπομπής) ήθελε ντε και καλά να καλωσορίσει το κοινό της από εκεί.


Αφού λοιπόν η Τατιάνα τα είπε έξω από τα δόντια στην κ.Πατίτσα και της εξήγησε γιατί είχε τις ενστάσεις της η Μαριέτα δήλωσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής: " Εγώ δεν είμαι Τζούλια" και εκεί η "Τάτι" είναι που το έχασε τελείως.


Σου λέει παιδί μου την έκανε τρελή την Τατιάνα, η οποία της ζητούσε να το πάρει πίσω αλλά το Μαριετάκι εκεί, στο ύψος της (ολόκληρη Πατίτσα είναι τώρα).


Άρα τα συμπεράσματα που βγάζω από την παραπάνω είδηση είναι τα εξής: η Χρουσαλά δεν είναι Τζούλια (πράγμα που δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να πω την αλήθεια) και η "Τάτι" έμεινε μπουκάλα χωρίς καλεσμένη για την πρώτη της εκπομπή.


Τι να σου πω μεγάλη αγωνία και κρύος ιδρώτας με έχει λούσει με αυτή την ιστορία, αν και το όνομα της Ελλης Κοκκίνου ακούγεται ήδη για το ποδαρικό. Να δούμε λοιπόν τι θα δούμε αφού η πρεμιέρα δεν αργεί!

Ελένη Αναστασάκη