Καλά κρατεί η κόντρα Πατέρα - Μελέτη!

06.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χοχο. Πόσο κάνω γούστο την κόντρα της Λίτσας Πατέρα με την Ελεονώρα Μελέτη δεν μπορείς να φανταστείς, αγαπημένε μου. Τι ρωτάς; Αν υπάρχει κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες και πρώην συνεργάτιδες;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χοχο. Πόσο κάνω γούστο την κόντρα της Λίτσας Πατέρα με την Ελεονώρα Μελέτη δεν μπορείς να φανταστείς, αγαπημένε μου. Τι ρωτάς; Αν υπάρχει κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες και πρώην συνεργάτιδες; Αστεία πράγματα. Η καθεμιά από την πλευρά της με κάθε ευκαιρία θα τη ρίξει την σποντίτσα της, ενώ η Λίτσα ως παλιά καραβάνα της τηλεόρασης και λαμπρή αστρολόγα ξέρει να πετάει τη σπόντα καλύτερα από όλους.

Ας πούμε η αστρολόγος του ΑΝΤ1 το μεσημέρι της Δευτέρας ήτο καλεσμένη στην εκπομπή της Βάσιας Λόη και με το που της δόθηκε η ευκαιρία να πετάξει σπόντα για Μελέτη, το έκανε με μεγάλη επιτυχία. Με λίγα λόγια (κι εμμέσως πλην σαφώς) η Πατέρα απέδωσε τα μεγάλα νούμερα του «Πρωινού Καφέ» παλιά και των ΚαραμεροΧαριτάτων τώρα στη σκληρή δουλειά. Αλλά, φευ, για Μελέτη, η Λίτσα είδε να εργάζονται σκληρά μόνο η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη. Εντάξει και η Μελέτη δούλεψε τον πρώτο χρόνο, όπως είπε η αστρολόγος, αλλά δεν την είδα να είναι το ίδιο ενθουσιασμένη, όπως με τις δύο πρώτες. Αυτές σου λέει, ήταν είλωτες στη δουλειά.

Πάντως, η Πατέρα πέταξε και τη σποντίτσα της για τους ΚαραμεροΧαριτάτους, οι οποίοι (δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;) συνέχεια τη διακόπτουν όταν λέει ζώδια. Κι έχε υπόψη σου ότι αυτό είναι το χειρότερο για την αστρολόγο, η οποία επιβεβαίωσε στην Λόη ότι εκνευρίζεται όταν τη διακόπτουν. Αλλά έσωσε την κουβέντα, λέγοντας ότι «καλά κάνουν τα παιδιά, παίρνει μία ανάσα». Μία ανάσα για να ξεκουραστεί; Ή για να χαλαρώσει πριν τους βρίσει on air; Α, μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη και στους χαλεπούς τούτους καιρούς, που όλοι τα έχουν βάλει μαζί της βρέθηκε άνθρωπος να πει τα καλύτερα για την «βασίλισσα», πόσο γλυκιά είναι κου του λου, κου του λου.