Η Ολυμπίου βρήκε τον αντικαταστάτη του Χατζηγιάννη;

07.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είχα αφήσει το ζεύγος Δέσποινα Ολυμπίου ? Μιχάλης Χατζηγιάννης να αντιμετωπίζει μία σοβαρή κρίση, με γκρίνιες και τσακωμούς, στη σχέση του και διαβάζω τώρα ότι οι δυο τους όχι μόνο χώρισαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είχα αφήσει το ζεύγος Δέσποινα Ολυμπίου - Μιχάλης Χατζηγιάννης να αντιμετωπίζει μία σοβαρή κρίση, με γκρίνιες και τσακωμούς, στη σχέση του και διαβάζω τώρα ότι οι δυο τους όχι μόνο χώρισαν, αλλά βρήκαν και τους επόμενους! Πότε προλαβαίνουν αυτοί οι διάσημοι, πάντα θα το έχω απορία. Έλα εσύ, φύγε εσύ. Τι να πω. Κι εμείς δεν μπορούμε να βρούμε έναν. Τέλος πάντων, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η Ολυμπίου εδώ και λίγο καιρό βγαίνει με νεαρό κατασκευαστή.

Η σχέση της με τον Χατζηγιάννη, όχι μόνο ανήκει στο παρελθόν, αλλά η αοιδός το έχει βάλει πλέον σκοπό να συνεχίσει τη ζωή της, χωρίς τον επί πέντε χρόνια αγαπημένο της. Εμ τι να κάνει η έρμη; Αν πιστέψουμε τα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν τα προηγούμενα πέντε χρόνια, «χρυσόνε» τον είχε κάνει τον Μιχαλάκη για να της βάλει στεφάνι. Αλλά, εκείνος όλο πίσω και πίσω το έφερνε, με αποτέλεσμα η Ολυμπίου να πάρει το καπελάκι της και να φύγει.

Όχι τόσο απλά, αφού λέγεται ότι το ζευγάρι χώρισε στις αρχές του καλοκαιριού μετά από έναν έντονο καβγά στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, πέρασαν χωριστές διακοπές, ενώ η Ολυμπίου λίγο μετά γνώρισε από φίλους το νεαρό επιχειρηματία. Στην αρχή έβγαιναν ως φίλοι μαζί με τους υπόλοιπους, αλλά στη συνέχεια προτίμησαν τις μοναχικές εξόδους. Και όσοι τους έχουν δει σε απόμερα μέρη, μιλάνε για έναν τρυφερό έρωτα και από τις δύο πλευρές. Σνιφ, σνιφ. Μάλλον, μπούχου, μπούχου για Χατζηγιάννη, διότι σύμφωνα με το δημοσίευμα ο αοιδός μόνο ευχάριστα δεν ένιωσε όταν έμαθε τα μαντάτα της πρώην του. Το έριξε στην εργασιοθεραπεία για να ξεχαστεί, ενώ το περιοδικό λέει ότι μάλλον κι αυτός έχει μία γνωριμία. Είμαι περίεργη να δω τι εξέλιξη θα έχουν τα δύο στόρι και ειδικά εκείνο της Ολυμπίου που μού έκανε πιο σοβαρό με προοπτικές.