Η Βανδή θέλει να επισκεφθεί την Βίσση!

08.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Διάβασα κάπου ότι η Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή παραλίγο να ταξιδέψουν μαζί από Κύπρο προς Αθήνα. Μπρρρ. Φαντάσου σκηνικό, τις δύο γυναίκες πρώτη σειρά vip για μιάμιση ολόκληρη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Διάβασα κάπου ότι η Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή παραλίγο να ταξιδέψουν μαζί από Κύπρο προς Αθήνα. Μπρρρ. Φαντάσου σκηνικό, τις δύο γυναίκες πρώτη σειρά vip για μιάμιση ολόκληρη ώρα να είναι στον ίδιο χώρο, όπου και να ήθελε η μία να αποφύγει την άλλη, δεν θα μπορούσε. Θα μου πεις τώρα εσύ, ότι οι δυο τους έχουν γίνει πλέον φίλες, οπότε δεν καταλαβαίνεις γιατί γίνεται θέμα το παραλίγο ταξίδι των δύο γυναικών.

Νομίζω, αγαπημένε μου ότι αρχίζεις και ωριμάζεις και βλέπεις πλέον τα πράγματα σοβαρά. Έλα ντε. Σιγά τα ωά, αν παραλίγο ταξίδευαν με την ίδια πτήση Βίσση και Βανδή. Εξάλλου, η «Απόλυτη» μετά το θάνατο του παραγωγού της περνάει δύσκολες στιγμές και δε νομίζω ότι θα έδινε μεγάλη σημασία ποια ή ποιος κάθεται δίπλα της. Ακόμη και αν αυτή ήτο η Βανδή. Πάντως, η Βίσση δεν πρέπει να έχει παράπονο, αφού στην ίδια πτήση από Κύπρο ήταν η Νατάσσα Θεοδωρίδου (με το νέο της αγαπημένο) και οι δύο γυναίκες μίλησαν για αρκετή ώρα.

Όσο για την Βανδή; Αν και κάποια στιγμή είχε ακουστεί ότι μπορεί και να μην εμφανιζόταν στο «Έναστρον», λόγω κάποιων διαφορών, τελικά θα βρεθεί κανονικά στο μαγαζί της Πειραιώς. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η σταρ είπε ότι της αρέσει που όλο τον χειμώνα θα είναι «γειτόνισσες» με Βίσση και μάλιστα δήλωσε ότι αν βρει λίγο χρόνο, μπορεί και να πεταχτεί μέχρι το «Αθηνών Αρένα». Αυτό που γίνεται; Ας βάλει το NiVo να πει ένα ραπ παραπάνω και να πάει δίπλα στην «Απόλυτη» για ένα ποτάκι. Τι να πω, αγαπημένε μου, ψοφάω για κάτι τέτοιες αγάπες. Χοχο.