Οι σχεδιαστές και τα παιδιά - σκυλιά!

21.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι είναι αυτή η μόδα με τα κατοικίδια - παιδιά; Μίλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος για το παιδί - σκυλί του κι έσπευσαν κι άλλοι σχεδιαστές να μιλήσουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι είναι αυτή η μόδα με τα κατοικίδια - παιδιά; Μίλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος για το παιδί - σκυλί του κι έσπευσαν κι άλλοι σχεδιαστές να μιλήσουν για τα δικά τους «τέκνα», για τις ικανότητες που έχουν και πόσο έξυπνα και καλά παιδιά είναι. Η, δε, συγκίνηση των πατεράδων, όταν μιλάνε γι αυτά, είναι μεγάλη και απερίγραπτη.

Τύφλα να έχει η... κουκουβάγια μπροστά τους, η οποία δε φτουράει μία μπροστά στον Χάρη Σιανίδη. Ο γνωστός σχεδιαστής έχει μία κόρη την Σαπφώ και χωρίς να τον ρωτήσουμε, μας ενημέρωσε για τις ικανότητες του σκυλιού, που δεν είναι σαν τα άλλα. Εντάξει, μπορείς να πεις ότι του Κωστέτσου την πλησιάζει. Εξάλλου, τα δύο σκυλιά είναι φιλαράκια - μπορεί να παίζει και κάτι ερωτικό - ενώ πηγαίνουν στον ίδιο ψυχαναλυτή! Άκου τώρα επάγγελμα. Ψυχαναλυτής σκύλων. Πηγαίνει, δηλαδή, εκεί το τετράποδο που έχει πρόβλημα, αρχίζει το γάβγισμα και ο ψυχαναλυτής δίνει λύση στο πρόβλημα του.

Κι άντε του Κωστέτσου πέρασε ένα... οικογενειακό δράμα με τον πατέρα του Βασίλειο, του Σιανίδη τι πρόβλημα έχει; Μήπως δεν του αρέσει η νέα τάση της μόδας; Γιατί, όπως είπε ο Σιανίδης, η Σαπφώ του έχει άποψη και στα ρούχα. Αν δηλαδή, περάσουν από μία βιτρίνα και δεν της αρέσει, γυρίζει το κεφάλι άλλου. Άμα, όμως, δει ένα ρούχο που της αρέσει, αρχίζει το γάβγισμα και το κούνημα της ουράς. Τι άλλο θα ακούσουν τα έρμα τα αυτιά μου; Και μετά σου λένε... σκυλίσια ζωή. Που; Μια ταλαιπωρία περνάνε τα έρμα τα κατοικίδια!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]