Έρχεται ριάλιτι για παρουσιαστές!

21.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από τα reality για τραγουδιστές, ηθοποιούς, χορευτές και κάθε είδους ταλέντο του τόπου τούτου ήρθε η σειρά να βγει ένα νέο reality, για παρουσιαστές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από τα reality για τραγουδιστές, ηθοποιούς, χορευτές και κάθε είδους ταλέντο του τόπου τούτου ήρθε η σειρά να βγει ένα νέο reality, για παρουσιαστές αυτή τη φορά. Όνομα ακόμη δεν του έχουν δώσει, όμως το σίγουρο είναι πως θα βγει από τη συχνότητα του Alpha. Εξάλλου, ήδη έχουν αρχίσει να παίζουν τα πρώτα τρέιλερ που καλούν τους πιστούς να προσέλθουν.

Κι αν κρίνω από τον αριθμό των αιτήσεων που έχουν καταφθάσει στην Κάντζα από τις πρώτες κιόλας μέρες, τότε έχω να σου πω ότι οι επίδοξοι «Μικρούτσικοι», «Αρναούτογλου», «Μενεγάκες» και «Ρούλες» του τόπου συναγωνίζονται σε αριθμό τους επίδοξους «Ρουβάδες»! Οι υποψήφιοι θα είναι από Ελλάδα και Κύπρο και οι... ανιχνευτές ταλέντων το επόμενο διάστημα θα ξεχυθούν για την ανεύρεση τους.

Οπότε όσες wanna be Ελένη Μενεγάκη, δεν έχουν παρά να πάνε στο κομμωτήριο για ένα ντεκαπάζ, ενώ μία επίσκεψη από τον Φουστάνο δεν θα έβλαπτε. Εκτός κι αν η φύση - εκτός από το ταλέντο της παρουσίασης τους έχει προικίσει - και με άλλα... ταλέντα που κάνουν τη διαφορά στον ανταγωνιστικό χώρο της τηλεόρασης. Ο νικητής εκτός από το χρηματικό έπαθλο, θα πάρει και δική του εκπομπή κι αυτό μια χαρά... επένδυση το κόβω για τον Alpha, που βλέπει τον έναν μετά τον άλλον παρουσιαστή του να φεύγει. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα παρουσιάζει το εν λόγω παιγνίδι. Τα δύο επικρατέστερα ονόματα είναι δύο πρώην φίλοι και νυν γνωστοί, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ανδρέας Μικρούτσικος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]