Ο Κακαουνάκης δεν ξεχνά τον Ευαγγελάτο!

22.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορεί διάφορες τηλεοπτικές κόντρες να κλείνουν σιγά σιγά και να ανοίγουν άλλες καινούργιες, όμως μία παλιά καλά κρατεί και ως φαίνεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορεί διάφορες τηλεοπτικές κόντρες να κλείνουν σιγά σιγά και να ανοίγουν άλλες καινούργιες, όμως μία παλιά καλά κρατεί και ως φαίνεται θα κρατήσει για πολύ καιρό ακόμη. Ο λόγος για την κόντρα Νίκου Κακαουνάκη - Νίκου Ευαγγελάτου, που η αλήθεια είναι ότι διατηρείται μέχρι σήμερα λόγω Κακαουνάκη. Τον Ευαγγελάτο δεν δείχνει να τον απασχολεί η ιστορία αυτή, που έχει ξεκινήσει από την εποχή που οι δύο άνδρες βρίσκονταν στο Alter.

Ο Κακαουνάκης, όμως, με το που βρίσκει ευκαιρία επιτίθεται στον πρώην φίλο του και νυν ορκισμένο «οχτρό» του. Για παράδειγμα, την Δευτέρα το βράδυ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ανατροπή» με θέμα την κατάργηση ή όχι της τηλεθέασης στα δελτία ειδήσεων. Την άποψη του μέσω βίντεο εξέφρασε ο Νίκος Ευαγγελάτος και ο Κακαουνάκης σιγά μην άφηνε την ευκαιρία να περάσει στο ντούκου.

«Δεν έχει το δικαίωμα αυτός να παραδίδει μαθήματα» είπε ο δημοσιογράφος, ενώ θυμήθηκε την εποχή του Tempo, του Alter, του Alpha κατηγορώντας τον ότι είχε «κρεμάσει» συνεργάτες και συνάδελφους. Μόνο την Έλλη Στάη ξέχασε να αναφέρει ο Κακαουνάκης. Και λογικό είναι αφού είχε φουντώσει τόσο πολύ, που αν δεν τον ηρεμούσαν οι υπόλοιποι, θα του ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι. Τελικά, είναι κόκκινο πανί ο Ευαγγελάτος για τον... ταύρο Κακαουνάκη!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]