Η Κάιλι και ο παντρεμένος φίλος της!

22.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Γυναίκα - σκάνδαλο» αποδεικνύεται η Κάιλι Μινόγκ, η οποία λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ φέρεται να διατηρεί δεσμό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Γυναίκα - σκάνδαλο» αποδεικνύεται η Κάιλι Μινόγκ, η οποία λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ φέρεται να διατηρεί δεσμό με έναν παντρεμένο. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες από την Χιλή, που δείχνουν την Κάιλι σε τρυφερές στιγμές με τον παραγωγό Αλεξάντερ Νταμ. Αυτό είναι που λέμε: ήθελε η Κάιλι να χαρεί και ο παπαράτσι δεν την αφήνει!

Τα «πειστήρια» κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο, ενώ στην Βρετανία δημιουργήθηκε μεγάλος σάλος καθότι κανείς δεν πίστευε πως αυτό το γλυκύτατο πλάσμα θα μπορούσε να είχε σχέση με έναν παντρεμένο. Τη στιγμή, μάλιστα, που η σύζυγος του είναι οκτώ μηνών έγκυος. Αυτό, όμως, μπορεί να συμβεί και στην καλύτερη οικογένεια, γιατί όχι και στης Κάιλι, η οποία ωστόσο διαψεύδει κατηγορηματικά πως έχει σχέση με τον Νταμ.

«Είμαστε φίλοι» δηλώνει μέσω τους εκπροσώπου της, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι η πελάτισσα του συναντήθηκε με τον παραγωγό για να μιλήσουν για πιθανή συνεργασία. Όσο για τις αγκαλιές και την μεταξύ τους διαχυτικότητα; Οι δύο φίλοι χάρηκαν που τα βρήκαν σε επαγγελματικό επίπεδο. Πάντως, κανείς δεν φαίνεται να πιστεύει την Μινόγκ, η οποία δυστυχώς έπεσε «θύμα» της κινέζικης παροιμίας... μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]