Σκορδά- Λιάγκας: οι συμπαρουσιαστές τους στο πρωινό!

08.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Το τι σοκ περνάει το Σκορδαλέικο (Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας) δε λέγεται! Θέλω να σου τα πω όλα για να βγουν από μέσα μου? Όπως ξέρεις το ζεύγος Σκορδά-Λιάγκα ανέλαβε με μεγάλη χαρά το πρωινό του Mega νομίζοντας ότι θα είναι τα δύο τους να ζουζουνίζουν κάθε μέρα από αρχές Οκτώβρη.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Το τι σοκ περνάει το Σκορδαλέικο (Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας) δε λέγεται! Θέλω να σου τα πω όλα για να βγουν από μέσα μου... Όπως ξέρεις το ζεύγος Σκορδά-Λιάγκα ανέλαβε με μεγάλη χαρά το πρωινό του Mega νομίζοντας ότι θα είναι τα δύο τους να ζουζουνίζουν κάθε μέρα από αρχές Οκτώβρη. Οι ιθύνοντες όμως του Mega είχαν άλλα σχέδια...


Το όνομα της Δούκισσας Νομικού είχε ακουστεί πολλές φορές για το πρωινό αλλά όπως σου έχω ξαναγράψει πολλά και εκεί τα σενάρια. Σου λέει παιδί μου η Νομικού ήταν σίγουρο το κορίτσι ότι θα έχει δουλίτσα και τη νέα σεζόν και ξάφνου βρέθηκε να λέει παραπονεμένο ότι δεν της έχει γίνει καμία σχετική πρόταση. Πολλές κακιές γλώσσες έτρεξαν να πουν ότι η Φαίη είχε βάλει εκεί το χεράκι της -γιατί δεν ήθελε να υπάρχει και άλλη ξανθούλα στο τραπέζι... όπως όμως φαίνεται τώρα θα έχει παρέα της Δούκισσα και θα πει και ένα τραγούδι.

Όπως διαβάζω στην Espresso, στο Mega γίνεται της μουρλής αυτές τις μέρες αφού θέλουν τη Δούκισσα ντε και σώνει και πρόκειται να την φορέσουν καπέλο στους Σκορδαλιά θέλουν δε θέλουν. Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα είναι στο πρωινό παρέα με τα παιδιά και θα πίνει τις καφεδιές του. Είδες, κοντά στο βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα!


Έτσι λοιπόν περίμενε από Οκτώβρη τρελή κατάσταση με Σκορδά-Λιάγκα να σε καλημερίζουν με το χαμόγελο κάθε πρωί ( έτσι για να σου φτιάχνουν τη μέρα) και Νομικού- Ουγγαρέζο από δίπλα. Αχ αναμένω με μεγάλη αγωνία σου λέω να δω τι ψάρια θα πιάσει όλο αυτό παρεάκι! Υπομονή δεν έχω, αλλά τι να κάνω μέχρι τον Οκτώβρη θα αντέξω...

Ελένη Αναστασάκη