Η Χίλτον επέστρεψε στη φυλακή! Οριστικά;

11.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σήριαλ έχει γίνει η ιστορία της Πάρις Χίλτον κι αν επιτέλους η... Αυτού Μεγαλειότης της αποφασίσει να κάνει τις 23 ρημαδομέρες φυλάκισης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σήριαλ έχει γίνει η ιστορία της Πάρις Χίλτον κι αν επιτέλους η... Αυτού Μεγαλειότης της αποφασίσει να κάνει τις 23 ρημαδομέρες φυλάκισης, που είναι και η ποινή της. Μία εβδομάδα συμπληρώνεται από τότε που η Χίλτον πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα της φυλακής κι έκτοτε το πλουσιοκόριτσο μπαινοβγαίνει σε σημείο που έχουμε χάσει τον λογαριασμό.

Αυτή τη στιγμή που σου γράφω η Παρις βρίσκεται πίσω στο κελί της μετά από διαταγή του δικαστή, ο οποίος έκρινε παράνομη την απόφαση των Αρχών να την βγάλουν έξω (έστω κι αν παρακολουθείται με ένα τσιπ στο πόδι της), επειδή η νεαρά στις 2 τα ξημερώματα είχε πλαντάξει στο κλάμα. Η παρέμβαση του δικαστή ήταν σχετικά γρήγορη, όμως πολλοί στο Αμερική πιστεύουν ότι μεγάλο ρόλο έπαιξε η αντίδραση του κόσμου.

Άμα άκουσαν ότι έστειλαν το party animal στο σπίτι του να εκτίσει εκεί την ποινή του, ξεσηκώθηκαν όλοι, υποστηρίζοντας ότι η δικαιοσύνη κάνει διακρίσεις. Θεωρεί ο απλός κόσμος - και άδικο δεν έχει - ότι η δικαιοσύνη κάνει τα στραβά μάτια στην Χίλτον, λόγω ονόματος - κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί πως έπεσε και χρήμα - κάτι που δεν θα έκαναν σε ένα φτωχό μεροκαματιαρή, ο οποίος δεν πα να πλαντάζει στο κλάμα, δε πα να κόβει τις φλέβες του, θα κάνει την ποινή θέλει, δεν θέλει. Έτσι, μέσα σε αυτόν τον πανικό είπαν να το παίξουν λίγο αυστηροί στην κακομαθημένη Χίλτον, η οποία άμα έμαθε ότι επιστρέφει πίσω, έπαθε πάλι τρα λα λα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]