Επίσημη εμφάνιση για Σόμμερ - Ζενίλντα!

20.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει εδώ και καιρό. Αυτοί, όμως, όχι μόνο δεν έχουν χωρίσει, αλλά πραγματοποίησαν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει εδώ και καιρό. Αυτοί, όμως, όχι μόνο δεν έχουν χωρίσει, αλλά πραγματοποίησαν και την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι. Ο λόγος για τον Κώστα Σόμμερ και την βραζιλιάνα αγαπημένη του, Ζενίλντα, οι οποίοι είναι μαζί και πριν λίγες μέρες πήγαν στα εγκαίνια του εστιατορίου του Σόμμερ, Oxy-gen.

Και όχι μόνο αυτό. Μαζί τους πήγαν και τα «πεθερικά», οι γονείς δηλαδή του Σόμμερ, οι οποίοι όλο το βράδυ κάθονταν με τη νύφη τους, Ζενίλντα. Κι απ’ ότι φάνηκε το Σομμερέικο πρέπει να συμπαθεί τα μάλα την Βραζιλιάνα, αφού την πρόσεχαν ιδιαίτερα όταν ο Κώστας έκανε τις δημόσιες σχέσεις ως boss του μαγαζιού. Η σχέση του ζευγαριού μετράει κιόλας οκτώ μήνες κι αν για εσένα φαίνεται αστείο νούμερο, για τα δεδομένα της show biz είναι μία... μακρόχρονη σχέση, που τη λες και σοβαρή.

Ο Σόμμερ, πάντως, - που κάνει μόνο σταθερές σχέσεις - βλέπει το δεσμό του με τη Ζενίλντα σοβαρά - δεν ξέρω αν το πάνε για γάμο - γι’ αυτό και τον τελευταίο καιρό δεν έχει πρόβλημα να τους απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός σε πιο προσωπικές στιγμές. Πάντως, αυτούς τους μήνες το ζευγάρι είχε προβλήματα και χωρισμούς, αλλά στο τέλος τα έβρισκαν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]