"Μην ασχολείστε μαζί μας"!

29.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μόνιμη στήλη είχε κάνει η Ελεονώρα Μελέτη την υπόθεση του Άλεξ στον «Πρωινό Καφέ» και κάθε μέρα, μετά τον καιρό του κυρίου Σπύρου και πριν τα ντολμαδάκια γιαλαντζί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μόνιμη στήλη είχε κάνει η Ελεονώρα Μελέτη την υπόθεση του Άλεξ στον «Πρωινό Καφέ» και κάθε μέρα, μετά τον καιρό του κυρίου Σπύρου και πριν τα ντολμαδάκια γιαλαντζί ο συνεργάτης της Νάσος Γουμενίδης ενημέρωνε για τις... τελευταίες εξελίξεις. Πολλές φορές νέα δεν υπήρχαν, αλλά όλο και κάτι έβρισκαν να πουν, καθότι η «στήλη» πουλούσε και ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη είναι μεγάλος.

Πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την αντίθεση τους στην ιστορία αυτή και τότε είχε βγει η Μελέτη, υποστηρίζοντας πως δεν εκμεταλλεύεται την υπόθεση για τα νούμερα της AGB και πως όταν δεν υπάρχουν εξελίξεις δεν αναφέρονται στο θέμα. Ωστόσο, κάθε μέρα είχαμε το «μισάωρο του Αλεξ», με αποτέλεσμα η μητέρα του μικρού, Νατέλα να στείλει επιστολή στην Ελεονώρα ζητώντας να μην αναφερθούν ξανά στην υπόθεση.

Μάλιστα, η Νατέλα ζητά να μην κάνουν ξανά καμία αναφορά, αν δεν έχουν πριν τη συγκατάθεση της ίδια ή του συζύγου της. Άσε, που θεωρεί πως στην κρίσιμη φάση που βρίσκεται η υπόθεση, οι διάφορες αναφορές της εκπομπής μόνο καλό δεν κάνουν και δεν βοηθούν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]