Που ήταν η Τζούλια; Οεο!

28.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό έχουμε να δούμε την Τζούλια Αλεξανδράτου με τον Ηλία Ψινάκη να κάνουν μαζί δημόσια εμφάνιση και δεν σου κρύβω ότι αυτό με έχει στεναχωρήσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό έχουμε να δούμε την Τζούλια Αλεξανδράτου με τον Ηλία Ψινάκη να κάνουν μαζί δημόσια εμφάνιση και δεν σου κρύβω ότι αυτό με έχει στεναχωρήσει, αλλά και προβληματίσει. Κυρίως το δεύτερο, αφού τον τελευταίο καιρό ακούγεται πολύ έντονα ότι η «σχέση» τους, που ξεκίνησε παράδοξα, έληξε άδοξα. Ναι, αυτό επιμένουν και λένε οι φήμες, ότι Ψινάκης - Τζούλια δεν είναι πια μαζί.

Κι όσο το ζευγάρι δεν κάνει κάτι για να τις διαψεύσει, αυτές συνεχίζουν να υφίστανται, ενώ μετά τα Μουσικά βραβεία του MAD, όπου η Αλεξανδράτου έλαμψε δια της απουσίας της, φούντωσαν ακόμη περισσότερο. Η Τζούλια, αν και ήταν υποψήφια (ως τραγουδίστρια) σε τρεις κατηγορίες όχι μόνο δε συνόδευσε τον Ψινάκη στην εκδήλωση, αλλά δε βρέθηκε καν στο θέατρο Βράχων. Στη θέση του... ακόλουθου Ψινάκη ήταν ο Κώστας Μαρτάκης, ενώ κατά την αποχώρηση τον συνόδευσαν ακόμη ο Αντώνης Ρέμος και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Που ήταν, όμως, η Τζούλια; Εκτός Αθηνών δε βρισκόταν, διότι το πρωί της ίδιας μέρας είχε πάει καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, όπου μάλιστα δεν ήξερε αν το βράδυ θα πήγαινε στα βραβεία. Ο, δε, Ψινάκης αποφεύγει να μιλάει για την Αλεξανδράτου, ενώ τελευταία πετάει διάφορα υπονοούμενα, που δεν ξέρεις να είναι αστεία ή όχι.