Ο Χανκς χτίζει σπίτι στην Αντίπαρο!

03.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με το που πιάνει το καλοκαίρι, αμέσως σκάνε μύτη διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν σταρ του Χόλιγουντ ή να έρχονται στην Ελλάδα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με το που πιάνει το καλοκαίρι, αμέσως σκάνε μύτη διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν σταρ του Χόλιγουντ ή να έρχονται στην Ελλάδα ή να αγοράζουν οικόπεδα (ή ακόμη και νησιά). Αν πιστέψουμε όλα αυτά, σύσσωμο το Χόλιγουντ έχει μετακομίσει στη χώρα μας, ενώ δεν έχει μείνει απούλητη βραχονησίδα για βραχονησίδα.

Ωστόσο, ένα δημοσίευμα ισχύει και είναι αυτό που θέλει τον Τομ Χανκς να χτίζει σπίτι στην Αντίπαρο. Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στο νησί πριν λίγες μέρες, συνδυάζοντας διακοπές και δουλειές, αφού μαζί με τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον επέβλεπαν τις εργασίες του σπιτιού. Αυτό βρίσκεται σε ένα τεράστιο οικόπεδο, λίγο έξω από τη χώρα, ενώ θα χτιστεί σύμφωνα με την κυκλαδική αρχιτεκτονική.

Η οικογένεια Χανκς φιλοξενήθηκε σε σπίτι φίλων και τις ελεύθερες ώρες τους έκαναν βόλτες με το φουσκωτό. Ο Τομ επισκέφθηκε την Αντίπαρο για πρώτη φορά πριν τρία χρόνια κι αμέσως αυτός και η σύζυγός του ξετρελάθηκαν με τις ομορφιές του νησιού. Έτσι, ξεκίνησαν το ψάξιμο οικοπέδου για να χτίσουν και για καλή τους τύχη, αυτό βρέθηκε γρήγορα.