Πάτρας εναντίον Μικρούτσικου!

03.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σίγουρα ο Alpha είναι τηλεοπτικός σταθμός και ουχί... στρατιωτική μονάδα; Γιατί, τόσους «μαυροσκούφηδες» μαζεμένους ούτε στην Αυλώνα δεν συναντάμε!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σίγουρα ο Alpha είναι τηλεοπτικός σταθμός και ουχί... στρατιωτική μονάδα; Γιατί, τόσους «μαυροσκούφηδες» μαζεμένους ούτε στην Αυλώνα δεν συναντάμε! «Είμαι στρατιώτης» ο ένας, «είμαι καλός στρατιώτης» ο άλλος, ήρθαμε οι δύσμοιροι τηλεθεατές και μπερδευτήκαμε. Αλλά ας τα πάρω από την αρχή. Την Κυριακή, ο Θανάσης Πάτρας αποχαιρέτησε το κοινό, βγάζοντας ένα λόγο εναντίον του Ανδρέα Μικρούτσικου, για τον οποίο πιστεύει πως του έφαγε τη θέση.

Ο «καλός στρατιώτης» Πάτρας εξέφρασε την απορία του πως γίνεται να είναι πρώτος, να κάνει νούμερα τηλεθέασης και να του παίρνουν την εκπομπή, ενώ αξιοποιούν κάποιους που δεν πάνε καλά! Νταν, νταν. Για ποιον χτυπά η καμπάνα; Ο ίδιος, όμως, ως «καλός στρατιώτης» που είναι, υπακούει στις άνωθεν εντολές και θα πάει εκεί που θα του πει το κανάλι. Τώρα, για το χώσιμο στον Ανδρέα Μικρούτσικο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Εξάλλου, ο Ανδρέας δεν είναι...λοχαγός. Ένας απλός στρατιώτης είναι κι αυτός, που κάνει ότι του λένε οι άνωθεν.

Αυτή είναι η απάντηση του στα όσα τον κατηγορεί ο Πάτρας. Μάλιστα, ο Μικρούτσικος υποστηρίζει ότι επίσημα δεν του έχει γίνει πρόταση, αλλά αν του γίνει, θα την αποδεχτεί, διότι είπαμε, είναι ένας... καλός στρατιώτης. Ουφ, με κούρασαν. Πάντως, μέσα σε αυτό το «πανηγύρι της μουρλής» την καλύτερη ατάκα την είπε ο «κυνηγημένος». Σε ερώτηση αν θα καλέσει τον Μικρούτσικο στον γάμο του απάντησε: «Όχι, φοβάμαι μην πάρει τη θέση μου δίπλα στη νύφη». Τέτοιο χιουμοράκι, γιατί το άφησαν να φύγει εκεί στον Alpha;;;;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]