Πού ήταν ο κόσμος; Οεο!

11.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η χαρά του να είσαι Αιγιώτης ήταν το βράδυ της Δευτέρας, αφού η πόλη του Αιγίου είχε την τιμή και την χαρά να φιλοξενεί δύο συναυλίες δύο μεγάλων αοιδών και μίας φερέλπιδος ποπ σταρ. Άντζελα Δημητρίου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η χαρά του να είσαι Αιγιώτης ήταν το βράδυ της Δευτέρας, αφού η πόλη του Αιγίου είχε την τιμή και την χαρά να φιλοξενεί δύο συναυλίες δύο μεγάλων αοιδών και μίας φερέλπιδος ποπ σταρ. Άντζελα Δημητρίου, Όλια ΚιουρτσάκηΌλγα είναι αυτή) και Γιάννης Φλωρινιώτης βρέθηκαν στην πόλη για μία και μοναδική εμφάνιση. Ο Φλωρινιώτης φιλοξενήθηκε σε κλαμπ της περιοχής και η Άντζελα μετά της κόρης της, ως πιο μεγάλες φίρμες σε μία αλάνα (δεν κατάλαβα ακριβώς περί τίνος επρόκειτο) με πλαστικές καρέκλες, όπου μόνο η γουρουνοπούλα έλειπε για να «δέσει» το σκηνικό του πανηγυριού.

Για την Όλια ήταν η παρθενική της εμφάνιση ως τραγουδίστρια (δεν έχει ξεκινήσει ακόμη στην Μύκονο με τη μαμά της) και δυστυχώς για τη μικρή, εκτός από τις καρέκλες και τα γκαρσόνια που θα μοίραζαν τις μπύρες, δεν ήταν άλλος για να την ακούσει και να την απολαύσει να τραγουδάει με τη... μελιστάλαχτη φωνή της «Έχεις τα μάτια που θαυμάζω». Εντάξει, μην είμαι τόσο κακιά, υπήρχε λίγος κόσμος, όμως, η παρουσία τους δεν σε παρέπεμπε σε συναυλία, αλλά σε συγκέντρωση λίγων φίλων σε σπίτι!

Ο Φλωρινιώτης, πάλι, είχε περισσότερο κόσμο, άρα αναδεικνύεται σε νικητή αυτής της άτυπης μάχης. Θες το Γωγουλίνι, θες η κόρη του Άννα, θες ο ίδιος; Πάντως, ο κόσμος έδειξε μία προτίμησε σε αυτόν.