Χώρισε η Ανιστον, αλλά θέλει να γίνει μάνα!

10.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολύ με έχει στεναχωρήσει η περίπτωση της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία από τότε που χώρισε με τον Μπραντ Πιτ, δεν μπορεί να σταυρώσει άνδρα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύ με έχει στεναχωρήσει η περίπτωση της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία από τότε που χώρισε με τον Μπραντ Πιτ, δεν μπορεί να σταυρώσει άνδρα. Και να πεις ότι δεν είναι καλό κορίτσι από σπίτι; Το καλύτερο του Χόλιγουντ, αλλά στο θέμα των ανδρών μάλλον έχει τον... αντροδιώχτη. Δύο μόλις μήνες κράτησε η σχέση της με το μοντέλο, Πολ Σκάλφορ κι αυτός που την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια ήταν - ποιος άλλος; - το μοντέλο.

Μάλιστα, ο Πολ αιφνιδίασε την Άνιστον με την απόφαση του, αφού η ίδια πίστευε ότι η σχέση τους πήγαινε καλά και είχε μέλλον. Έλα, όμως, που υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο και ο καλός της ένα ωραίο βράδυ υπό το φως των κεριών της ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του και πως δεν είναι έτοιμος για σοβαρή σχέση και ούτε μπορεί να της προφέρει το πάθος που αυτή επιθυμεί.

Και μετά σου έλεγαν όλες οι Βρετανίδες ότι είναι το καλύτερο παιδί της χώρας τους. Αν αυτός είναι το καλύτερο, φαντάζομαι πως θα είναι το χειρότερο! Τέλος πάντων, η Τζένιφερ στενοχωρήθηκε πολύ από τον χωρισμό, αλλά δεν σκοπεύει να τα βάψει μαύρα καθότι συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Άσε, που σκέφτεται πολύ σοβαρά να υιοθετήσει ένα παιδί κι όπως ακούγεται έχει ήδη επισκεφθεί το γραφείο, όπου υιοθέτησε ένα αγοράκι πριν λίγους μήνες η κολλητή της, Σέριλ Κρόου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]