Ο Αλέξανδρος Παρθένης στο θέατρο!

12.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλες στιγμές θα ζήσει το ελληνικό θέατρο, μη σου πω και το παγκόσμιο, τον φετινό χειμώνα. Ο Αλέξανδρος Παρθένης θα πατήσει το πόδι του στο σανίδι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλες στιγμές θα ζήσει το ελληνικό θέατρο, μη σου πω και το παγκόσμιο, τον φετινό χειμώνα. Ο Αλέξανδρος Παρθένης θα πατήσει το πόδι του στο σανίδι, οπότε ετοιμάσου να κλάψεις από τρελή συγκίνηση. Τι; Ποιος είναι ο Παρθένης; Τς, τς. Είναι μοντέλο, ηθοποιός(;), παρουσιαστής και αγαπημένος της Σοφίας Αλιμπέρτη, οπότε καταλαβαίνεις ότι ήταν ζήτημα χρόνου ένα τέτοιο ταλέντο να αξιοποιηθεί κι από το θέατρο. Η μουσική θα πρέπει να περιμένει, διότι προς το παρόν ο... ταλαντούχος Αλέξανδρος δεν ενδιαφέρεται για το τραγούδι!

Ο Παρθένης, λοιπόν, μετά το... αγροτικό του στην «Απαγορευμένη αγάπη» και στον «Έρωτα» ένιωσε πως ήρθε η ώρα να παίξει και στο θέατρο, όπως άλλωστε κάνει ένας καλός ηθοποιός. Μπούχου, μπούχου. Και για καλή του τύχη του έσκασε πρόταση και μάλιστα η καλύτερη που μπορούσε να του γίνει. Θα παίξει στο «Σεσουάρ για δολοφόνους».

Εκεί, θα υποδυθεί τον άνδρα της... εγκληματικής κομμώτριας, ενώ θα είναι κι αυτός ύποπτος για φόνο. Όχι, δεν θα τον κατηγορήσουν για την δολοφονία της... υποκριτικής τέχνης, αλλά γι’ άνθρωπο. Αμέ. Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με το ρόλο, ενώ τον χειμώνα θα συνεχίσει να είναι συμπαρουσιαστής της αγαπημένης του, Σοφίας στο «Καλομελέτα κι έρχεται».


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]