Ποτέ δε λένε... "Σ΄ αγαπώ"!

05.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι να πει κανείς για τη λογική της αλληνής, ειδικά όταν πρόκειται για την Αντζελίνα Τζολί. Να έχεις boyfriend και πατέρα των παιδιών σου τον Μπραντ Πιτ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι να πει κανείς για τη λογική της αλληνής, ειδικά όταν πρόκειται για την Αντζελίνα Τζολί. Να έχεις boyfriend και πατέρα των παιδιών σου - βιολογικά και υιοθετημένα - τον Μπραντ Πιτ και να μην του έχεις πει μισή φορά «Σ΄ αγαπώ»! Το αυτό ισχύει και για τον Μπραντ, ο οποίος έχει δίπλα του κοτζάμ Τζολί κι ένα «I love you» δεν της έχει πει.

Την... ανατριχιαστική αυτή αποκάλυψη έκανε η ίδια η Αντζελίνα, η οποία δήλωσε πως με τον αγαπημένο της δεν έχουν πει ο ένας στον άλλον «Σ΄ αγαπώ». Εντάξει, μπορεί να το έχουν πει μια δυο φορές στα δύο χρόνια που είναι μαζί, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια, που το έχουν... ψωμοτύρι.

Πάντως, όπως είπε η διάσημη ηθοποιός, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει μεταξύ τους αγάπη. Αγαπάει ο ένας τον άλλον βαθιά και είναι τα μάλα ερωτευμένοι μεταξύ τους, απλά βρίσκονται σε μία... ώριμη φάση της ζωής του, που τέτοιου είδους εκδηλώσεις αγάπης δεν τους συγκινούν. Άντε να βγάλεις άκρη. Ωστόσο, αυτές τις μέρες ο κόσμος περιμένει με αγωνία να κυκλοφορήσει το περιοδικό "W", όπου φιλοξενεί συνέντευξη του Πιτ, ο οποίος μιλάει για πρώτη φορά για το χωρισμό του με την Τζένιφερ Άνιστον!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]