Παντρεύτηκε η Έλλη Κοκκίνου!

05.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο κλαμπ των παντρεμένων πέρασε και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία το απόγευμα της Τρίτης ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, Παναγιώτη Βασιλειάδη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο κλαμπ των παντρεμένων πέρασε και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία το απόγευμα της Τρίτης ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, Παναγιώτη Βασιλειάδη. Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο, παρουσία συγγενών, φίλων και υπό το.. άγρυπνο βλέμμα του Star!

Η Έλλη έλαμπε από ευτυχία μέσα στο νυφικό της Βέρα Γουάνγκ, ενώ η ερώτηση του Αιμίλιου Λιάτσου σε ένα εκ των «λαγωνικών» του καναλιού: «Ελληνίδα είναι η κυρία Γουάνγκ», με έριξε κάτω από τον καναπέ. Ίσως να μπέρδεψε τον άνθρωπο το... ελληνικότατο «Γουάνγκ», που μετά το «Παπαδόπουλος» είναι το πιο δημοφιλές επίθετο! Το νυφικό ήταν λευκό στράπλες με μία ροζ κορδέλα στη μέση, ενώ τα μαλλιά της ήταν όλα πιασμένα πίσω. Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι του Island, ενώ το «παρών» έδωσαν λίγοι επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού.

Ανάμεσα τους ήταν η Νατάσσα Θεοδωρίδου με νεό λουκ και τον αγαπημένο της Σέρο Μύρτα στο πλευρό της, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Διονύσης Μακρής, η Εύη Δρούτσα και άλλοι. Κάποιοι άλλοι, όπως η Πέγκυ Ζήνα δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ ακούστηκε πως η Κοκκίνου δεν είχε στείλει πρόσκληση στην Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Μαζωνάκη. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν δύο φίλοι τους. Τη νύφη παρέδωσε στο γαμπρό ο αδελφός της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]