Έφυγε η Στάη από το δελτίο!

05.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η τύχη είναι με τους τολμηρούς και όσοι «έπαιξαν» ότι το δίδυμο Έλλη Στάη ? Μάρα Ζαχαρέα δεν θα προλάβει τις εκλογές στις 16 Σεπτεμβρίου, πάει ταμείο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η τύχη είναι με τους τολμηρούς και όσοι «έπαιξαν» ότι το δίδυμο Έλλη Στάη - Μάρα Ζαχαρέα δεν θα προλάβει τις εκλογές στις 16 Σεπτεμβρίου, πάει ταμείο. Όπως καταλαβαίνεις, το εν λόγω δίδυμο ειδήσεων του Alpha αποτελεί παρελθόν και το παρασκήνιο πίσω από την ιστορία αυτή είναι μεγάλο.

Το σενάριο που παίζει και ακούγεται περισσότερο, θέλει τις σχέσεις των δύο γυναικών να ήταν κακές τις τελευταίες μέρες, κάτι που ο οποιοσδήποτε μπορούσε να διαπιστώσει. Μάλιστα, σε μία από τις συσκέψεις, οι δύο παρουσιάστριες είχαν έντονη διαφωνία, με αποτέλεσμα η Στάη να ανακοινώσει στη διοίκηση του καναλιού πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει άλλο στο δελτίο.

Η «επιθυμία» της έγινε πράξη από το κανάλι κι έτσι η Έλλη - που γι’ ακόμη μία φορά δε... στέριωσε σε τηλεοπτικό δίδυμο - θα συνεχίσει το εβδομαδιαίο talk show και τις εκπομπές για τις εκλογές. Τι μέλλει γενέσθαι μετά τις 16 Σεπτεμβρίου, ουδείς γνωρίζει. Πάντως, πολλοί λένε ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι τα μάλα ενοχλημένος με την κατάσταση αυτή που δημιουργήθηκε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές!