Η Τζολί "κολάζει" τον Ρονάλντο!

12.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Αντζελίνα Τζολί δεν αποτελεί τη «γυναίκα των ονείρων» μόνο για τους κοινούς θνητούς, αλλά και για διάσημους άνδρες. Πρώτος και καλύτερος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Αντζελίνα Τζολί δεν αποτελεί τη «γυναίκα των ονείρων» μόνο για τους κοινούς θνητούς, αλλά και για διάσημους άνδρες. Πρώτος και καλύτερος που εξέφρασε τον θαυμασμό του και όχι μόνο για την Αντζελίνα, είναι ο διάσημος ποδοσφαιριστής, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής σε συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό αποκάλυψε πως είναι γι αυτόν η ιδανική γυναίκα, που θα τον έκανε ανέβει μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας. Κι όπως καταλαβαίνεις, ο Ρονάλντο θέλει μία γυναίκα που να έχει την εξυπνάδα και την ομορφιά της Αντζελίνα. Αν δεν διαθέτει αυτά τα προσόντα δεν έχει καμία τύχη.

Δυστυχώς για τον ίδιο, την Αντζελίνα «καπάρωσε» ο Μπραντ Πιτ κι ακόμα χειρότερα, λίγες είναι οι γυναίκες που διαθέτουν τέτοια χαρίσματα. Βλέπεις, το καλούπι έσπασε όταν φτιάχτηκε η Τζολί! Και τι να κάνει ο άνθρωπος, που δε βρίσκει τη «γυναίκα των ονείρων του»; Περνάει καλά με γυναίκες που είναι «αστείες, ευγενικές και φιλικές». Φυσικά, αναφέρεται στο σκάνδαλο που ξέσπασε πριν μία εβδομάδα, όταν αυτός και νεαρός συμπαίκτης του «συνελλήφθησαν» να διασκεδάζουν με πέντε πόρνες, προσπαθώντας έτσι να δικαιολογήσει το περιστατικό.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]