Μάρω - Φοίβος πάνε Γιουροβίζιον;

13.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν και η Κύπρος ήδη βρήκε ποιος θα την εκπροσωπήσει του χρόνου στην Γιουροβίζιον.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν και η Κύπρος ήδη βρήκε ποιος θα την εκπροσωπήσει του χρόνου στην Γιουροβίζιον. Ωστόσο, η είδηση εδώ δεν είναι η... προνοητικότητα της Κύπρου, αλλά το όνομα που θα στείλει. Αυτό δεν είναι άλλο από την Μάρω Λύτρα και απ’ ότι λέγεται η αοιδός ήδη έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες.

Φήμες ή όχι, το σενάριο που κυκλοφορεί τελευταία, θέλει την Κύπρο να ανέθεσε στην Μάρω την εκπροσώπηση της χώρας τον Μάιο, στο Βελιγράδι και η νεαρή αοιδός άπαξ κι άκουσε την πρόταση, πέταξε τη σκούφια της από χαρά. Εξάλλου, μία συμμετοχή στον εν λόγω διαγωνισμό ήταν για την Μάρω ένα όνειρο ζωής. Και δε θέλω σχόλια επ’ αυτού.

Ωστόσο, το σενάριο θέλει τη Λύτρα να πηγαίνει στην Γιουροβίζιον με τραγούδι του Φοίβου! Αν και μου ακούγεται λίγο... σενάριο επιστημονικής φαντασίας, οι φήμες θέλουν το δίδυμο να έχει πέσει κιόλας με τα μούτρα στη δουλειά, ψάχνοντας για το κατάλληλο και καλύτερο τραγούδι. Πάντως, αν ισχύει κάτι τέτοιο, βλέπω την Γιουροβίζιον να πηγαίνει Λευκωσία. Εκτός κι αν έχεις εσύ κάτι καλύτερο;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]