Τα ριάλια, ριάλια στο X Factor!

02.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Υπόθεση Κυπριακή είναι φέτος το X Factor και αυτό δεν ξέρω κατά πόσο χαροποιεί τον Γιώργο Λεβέντη. Ο εν λόγω κριτής του μουσικού ριάλιτι του ΑΝΤ1 έχει αναλάβει τα γκρουπ,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Υπόθεση Κυπριακή είναι φέτος το X Factor και αυτό δεν ξέρω κατά πόσο χαροποιεί τον Γιώργο Λεβέντη. Ο εν λόγω κριτής του μουσικού ριάλιτι του ΑΝΤ1 έχει αναλάβει τα γκρουπ, αλλά φευ για εκείνον δεν υπάρχει κάποιος Κύπριος παίκτης στην ομάδα του (μόνο η Μαριάννα Ιωάννου είναι από τη Λεμεσό) και το κόβω δύσκολο να κάτσει στο θρόνο. Το πέταξε, εξάλλου, ο ίδιος όταν είδε να περνούν στην επόμενη φάση παίκτες από την Κύπρο, οι οποίοι, όμως, στην πρεμιέρα του παιγνιδιού δεν ακούγονταν.

Τι είπε ο Λεβέντης; Ότι δεν πρέπει να το βλέπουμε «τοπικιστικά» και να ψηφίζει η Κύπρος μόνο τα δικά της παιδιά. Λίγο μετά ο ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1 προσπάθησε να μαζέψει την ατάκα του, διότι δεν είναι να εξοργίζεις τα αδέλφια μας του Κύπριους, οι οποίοι πέρυσι αποδείχτηκαν οι καλύτεροι... πελάτες για το X Factor, αφού το ριάλιτι σημείωνε τρελά νούμερα. Φέτος, έκανε 60% τηλεθέαση στην Κύπρο. Κι επειδή πολύ συμπαθώ τον Λεβέντη, θα διασκεδάσω κι εγώ τις εντυπώσεις, λέγοντας ότι με την ατάκα αυτή ήθελε να αφυπνίσει Θεσσαλονίκη και Αθήνα μπας και στηρίξουν με τη σειρά τους τα δικά τους παιδιά.

Πάντως, το γεγονός ότι στο X Factor βρίσκονται εννιά παιδιά από την Κύπρο, μόνο τυχαίο δεν είναι και δε νομίζω ότι οφείλεται στα μαζικά τηλεφωνήματα και sms από το νησί. Αν ρίξουμε μια ματιά στην ελληνική δισκογραφία, οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες (κι εμπορικότεροι) προέρχονται από την Κύπρο. Πώς να το κάνουμε αγαπημένε μου; Στην Κύπρο έχουν λαρύγγι. Γενικά, την Παρασκευή ένα θέμα με την ψηφοφορία την είχαν. Το πόσο γέλασα με τον Sakis Ρουβά, όταν είπε στους Έλληνες ομογενείς να μη στέλνουν sms γιατί τσάμπα θα χρεωθούν μια περιουσία. Χοχο.

Μία ατάκα είπε ο Sakis εκτός οτο κιου και ήτο... όλα τα money. Αλήθεια, φέτος τι έπιασε την παραγωγή με τα γράμματα συγγενών και φίλων στους διαγωνιζόμενους; Τους έβλεπα να διαβάζουν τα δακρύβρεχτα γράμματα στα βίντεο και περίμενα με την επιστροφή να δω την Βίκυ Χατζηβασιλείου να έχει πλαντάξει στο κλάμα. Τόσο μελό ούτε στο «Έχεις πακέτο». Εξυπηρετούσαν κάπου αυτά τα βίντεο; Και μετά λένε κάποιοι από τους κριτές ότι το X Factor δεν είναι ριάλιτι. Ναι καλά. Αν κι εδώ που τα λέμε, όταν άκουγα τις όμορφες κοπέλες του παιγνιδιού να μιλούν για όνειρα, υγεία, ειρήνη, νόμιζα ότι παρακολουθούσα τα καλλιστεία «Μις Υφήλιος»!