"Όνειρο τρελό για... κουτσομπολιό"!

26.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά» με όσα είδαν τα ματάκια μου και άκουσαν τα αυτάκια μου στην πρώτη εκπομπή του reality, «TV Stars, παρουσιαστείτε».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά» με όσα είδαν τα ματάκια μου και άκουσαν τα αυτάκια μου στην πρώτη εκπομπή του reality, «TV Stars, παρουσιαστείτε». Κοίτα, από τον τίτλο - και μια πρώτη γεύση που πήραμε - σε καμία περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με μελλοντικούς τηλεοπτικούς stars. Ωστόσο, παρουσιάστηκε κάθε καρυδιάς καρύδι, που πιστεύει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στην τηλεόραση και να λάμψει το άστρο του(;)

Τα περισσότερα «ταλέντα» που παρουσιάστηκαν, μάλλον έχουν ως πρότυπο μεσημεριανές και κουτσομπολίστικες εκπομπές κι αυτό είναι ανησυχητικό στοιχείο. Φοβήθηκε το μάτι μου όταν νέα παιδιά έσκασαν μύτη με σακούλες απορριμμάτων δήθεν επώνυμων ανθρώπων κι επιδείκνυαν με περηφάνια τα... ευρήματα. Τύφλα να έχουν μπροστά τους μαζί η Τατιάνα Στεφανίδου (στις παλιές της δόξες), η Χριστίνα Λαμπίρη και τα παιδιά του Κους - Κους!

Άσε, που θα πρέπει να ανησυχούν για τη θέση τους, αφού οι περισσότεροι από αυτούς θέλουν να κάνουν μία κουτσομπολίστικη εκπομπή. Τουλάχιστον, μετά από την πρώτη εκπομπή θα μπορούν να κοιμηθούν ήσυχοι ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Έλλη Στάη και ο Γιώργος Παπαδάκης (ακόμη και η Ελένη Μενεγάκη) που κανένα ταλέντο δεν θέλει να πάρει τη θέση τους. Εκτός κι αν σκάσουν μύτη στις επόμενες εκπομπές. Ίδωμεν!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]