Θέμος εναντίον Τατιάνας!

27.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μία ωραία ατμόσφαιρα» θα θυμίζει οσονούπω η μεγάλη οικογένεια του ΑΝΤ1 να μου το θυμηθείς. Γιατί, μετά τις... βροντές και τους κεραυνούς του Θέμου Αναστασιάδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μία ωραία ατμόσφαιρα» θα θυμίζει οσονούπω η μεγάλη οικογένεια του ΑΝΤ1 να μου το θυμηθείς. Γιατί, μετά τις... βροντές και τους κεραυνούς του Θέμου Αναστασιάδη εναντίον της Τατιάνας Στεφανίδου, η ατμόσφαιρα πολύ δύσκολα θα παραμείνει ήρεμη και φιλική ανάμεσα στις δύο πλευρές. Για να καταλάβεις τι σου λέω.

Την Δευτέρα η Τατιάνα είχε καλεσμένες στην εκπομπή της «Αξίζει να το δεις» σιαμαίες αδελφές από την Αμερική, όπου μίλησαν για τη ζωή τους, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ η παρουσιάστρια προχώρησε το θέμα ακόμη περισσότερο, μιλώντας και για την ερωτική τους ζωή. Ωστόσο, ο Θέμος ενοχλήθηκε με το θέμα, θεωρώντας ότι οι σιαμαίες μόνο εικόνα που... αξίζει να τη δεις ήταν! Ως εδώ, είναι σχετικά καλά.

Έλα, όμως, που Αναστασιάδης εξέφρασε δημόσια την αντίθεση του με την Τατιάνα και μάλιστα όχι με τόσο ωραίο τρόπο. Είπε, λοιπόν, από την εκπομπή του ότι ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε η Στεφανίδου και πως τέτοιες εκπομπές γυρίζουν την τηλεόραση στον Μεσαίωνα. Και να φανταστείς, πως όλα αυτά τα είπε μπροστά στην καλεσμένη του, Άννα Δρούζα (την άλλη Όπρα της Ελλάδας), της οποίας εκείνη τη στιγμή γέλαγαν και τα μουστάκια από ικανοποίηση. Τώρα, απομένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση της Τατιάνας, η οποία ως γνωστόν... δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]