"Την έσφαξε με το βαμβάκι"!

27.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν παραδέχομαι σε κάτι την Ελένη Μενεγάκη είναι η ικανότητα που έχει να πετάει την κακία της ? ενίοτε και χολή - εκεί που θέλει με τέτοιο τρόπο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν παραδέχομαι σε κάτι την Ελένη Μενεγάκη είναι η ικανότητα που έχει να πετάει την κακία της - ενίοτε και χολή - εκεί που θέλει με τέτοιο τρόπο που ο άλλος δεν μπορεί να σου πει τίποτε. Αυτό έγινε το πρωί της Πέμπτης, όταν η Ελένη με αφορμή το θέμα της επίθεσης του Θέμου Αναστασιάδη στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις σιαμαίες που είχε στην εκπομπή της, βρήκε την ευκαιρία να πετάξει την κακία της για την «Τάτι» με την οποία ως γνωστόν δε... λατρεύονται κιόλας!

Η Μενεγάκη, λοιπόν, τοποθετήθηκε στο θέμα λέγοντας με το αθώο και γεμάτο αγωνία ύφος της μάνας πως ο 4χρονος γιος της Άγγελος της είπε την προηγούμενη μέρα: «Μανούλα, δεν θέλω να κάνεις δίδυμα». Εκείνη τον ρώτησε: «Γιατί, παιδί μου» κι εκείνος της απάντησε: «Επειδή θα έχουν κολλημένα τα κεφάλια τους»! Η Ελένη δεν κατάλαβε τι εννοούσε ο γιόκας της, αλλά μετά συνειδητοποίησε πως αναφέρεται στην εκπομπή της Τατιάνας, την οποία κάπου, κάπως είδε.

Ο διάλογος μάνας - γιου δε σταμάτησε εκεί, αφού ο μικρός ρώτησε μετά τη μαμά του: «Μαμά, αυτός είναι εφιάλτης»; Η Ελένη τον καθησύχασε πως δεν είναι εφιάλτης και μάλλον θα του απαγόρεψε να δει ξανά Στεφανίδου, διότι αυτός είναι μεγαλύτερος... εφιάλτης! Εμ, να βλέπει το παιδί σου Τατιάνα αντί για τη Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια; Δεν είναι αυτός μεγάλος εφιάλτης; Πάντως, όπως και να έχει, η Ελένη... έσφαξε την Στεφανίδου με το βαμβάκι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]