Γκαγκάκη: "Δεν είμαι φαν της Τατιάνας"

04.11.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κατερίνα Γκαγκάκη? Στέλεχος ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα διευθύντρια επικοινωνίας του σταθμού. Και μέλος της επιτροπής του X Factor, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό. Τώρα μας ενδιαφέρει η πρώτη της ιδιότητα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κατερίνα Γκαγκάκη... Στέλεχος ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα διευθύντρια επικοινωνίας του σταθμού. Και μέλος της επιτροπής του X Factor, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό. Τώρα μας ενδιαφέρει η πρώτη της ιδιότητα. Η Γκαγκάκη, που λες, το απόγευμα της Τρίτης πήγε στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και λίγο το καταριακό που έριχνε έξω, λίγο η μαγεία του ραδιοφώνου, λίγο η Ναταλία που ως οικοδέσποινα είναι από τις καλύτερες, ήρθε η διευθύντρια και λύθηκε. Λύθηκε τόσο πολύ, που δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει ανοιχτά για πρόσωπα του καναλιού της και μάλιστα από τα πρωτοκλασάτα.

Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, προσωπικά πολύ την χάρηκα την Γκαγκάκη, διότι δεν είναι σαν τους υπόλοιπους της τηλεόρασης που οι δηλώσεις της είναι «νιά νιά». Είπε αυτά που πιστεύει, αλλά φευ, για πολλούς εκεί στο κανάλι της, μάλλον δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Μέχρι και η Γερμανού προσπάθησε κάποια στιγμή να «μπαλώσει» λίγο τις δηλώσεις, αλλά τι να το κάνεις; Η διευθύντρια επικοινωνίας του ΑΝΤ1 είχε πάρει φόρα κι έριχνε τις... σφαίρες της.

Και τις περισσότερες δέχτηκε η Τατιάνα Στεφανίδου. Κάτι μου λέει ότι εδώ δεν πρέπει να έχουμε τρελό πάθος. Από πού το συμπέρανα; «Δεν είμαι φαν της Τατιάνας» απάντησε στην ερώτηση ποιες εκπομπές του καναλιού δεν παρακολουθεί και το «Αξίζει να το δεις» δεν είναι από τις αγαπημένες της. Βέβαια, στο καπάκι (και με τη βοήθεια της Ναταλίας) εξήγησε ότι δεν είναι φαν των εκπομπών της Τατιάνας και ουχί της ίδιας ως παρουσιάστρια. Πώς να το κάνουμε, δεν της αρέσουν κάτι εκπομπές, όπου η «Τατι» βάφεται και ξε- βάφεται. Δεν είναι του γούστου της. Αλλά λίγο παρακάτω με άνεση... εκθείασε τα ελαττώματα της παρουσιάστριας. «Είναι πολύ πεισματάρα και δεν κάνει εύκολα πίσω. Αν και φέτος κάνει πιο εύκολα». «Πολύ εύκολα πίσω κάνει», λέω εγώ, αφού και μείωση αποδοχών δέχτηκε και μείωση ώρας και κονσέρβα εκπομπή. Άτιμη κρίση, περίπατο πήγε το πείσμα...

«Η Ευγενία είναι υπερβολική»

Βρες μπας και λόγω κρύου η Γερμανού έδινε στην Γκαγκάκη κονιάκ ξεροσφύρι; Πολύ χαλαρή ήταν λέμε, αφού χωρίς πρόβλημα παραδέχτηκε ότι ο ΑΝΤ1 αδίκησε την Ευγενία Μανωλίδου, όταν την έκοψε απότομα (αυτήν και τον "Πρωινό Καφέ") κι ενώ είχαν βρεθεί συνεργάτες και γενικά ήταν σχεδόν έτοιμοι να βγουν στον αέρα. Βέβαια, ο σταθμός έτσι έκρινε και δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει. Αν και είχε τις αντιρρήσεις της. Έριξε, δε, τα φαρμακερά της βέλη και στους δημοσιογράφους που βγήκαν να προλάβουν το αποκλειστικό, λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει γιατί το έκαναν.

«Κέρδισαν κάτι στην τελική» αναρωτιέται και συμπλήρωσε ότι ο σταθμός θα το ανακοίνωνε στην Μανωλίδου εντός ολίγων λεπτών. Και το μόνο που κατάφεραν οι δημοσιογράφοι, ήταν να πληγώσουν την Ευγενία. Μάλιστα. Λοιπόν, οι δημοσιογράφοι, δηλαδή, η Ντέπυ Γκολεμά που το έβγαλε, απλά δικαιολόγησε το «ψωμί» της και είχε ακόμη ένα αποκλειστικό. Εξάλλου, αυτός είναι ο ρόλος της... να βγάζει την είδηση. Και στην τελική, αν τόσο τους ένοιαξε που πληγώθηκε η Ευγενία, ας την ενημέρωναν για τις αποφάσεις τους, πριν αυτές διέρρεαν.

Κι εκεί που η Γκαγκάκη μίλησε τόσο όμορφα και ωραία για τη σύζυγο του Άδωνι, τσουπ ρίχνει τη φαρμακερή της ατάκα στην ερώτηση «ελαττώματα Ευγενίας Μανωλίδου». Τι είπε; «Είναι πολύ υπερβολική σε όλα της. Δεν μου αρέσει αυτό». Βέβαια, το ψιλό - μπάλωσε λέγοντας ότι καλά κάνει το woman, απλά αυτή είναι διαφορετικής φιλοσοφίας. Αναρωτιέμαι, η φιλοσοφία της ταιριάζει με κάποιας κυρίας εκεί στο κανάλι;

«Δεν μου αρέσει η Καγια»

«Άνοιξε πέτρα να κρυφτωωωω....». Άστραφτε έξω ο Αττικός ουρανός, βρόνταγε μέσα στο στούντιο η Γκαγκακη. Ούτε η Βίκυ Καγιά δεν της γλίτωσε, αφού η διευθύντρια παραδέχτηκε ότι δεν της αρέσει που το μοντέλο είναι της φιλοσοφίας σας «αγαπάω όλους», μοιράζει αριστερά και δεξιά αγάπη και γενικά είναι πάνω σε ένα ροζ σύννεφο. Εξάλλου, η ίδια δεν είναι αυτής της φιλοσοφίας. Σάμπως, είμαστε εμείς;

«Δεν θα ήθελα την Ελένη στο πρωινό του ΑΝΤ1»

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Αμ πως. Η Γερμανού τη ρώτησε αν θα ήθελε την Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1 και μάλιστα στο πρωινό. Και η Γκαγκάκη χωρίς φόβο, απάντησε ότι την θέλει πολύ στο κανάλι, αλλά δεν θα την ήθελε στο πρωινό. Θα την προτιμούσε σε άλλη ζώνη και πρόσεξε ατάκα.. «Σε μία εκπομπή όχι καθημερινή. Να βγαίνει μία στο τόσο». Ο Γιάννης Λάτσιος ακούει;

Πάντως, έχω να πω αγαπημένε μου ένα μεγάλο «εύγε» στην Γκαγκάκη, διότι είναι η μόνη που κατέχει τέτοια θέση και μιλάει χωρίς κόμπλεξ. Λέει αυτά που πιστεύει και δε μασάει τα λόγια της. Και κυρίως, ήταν μία ευχάριστη συνέντευξη, που έκανε την «οδύσσεια» μας στους πλημμυρισμένους δρόμους της Αθήνας, ευχάριστη.