Άφησε τα γλέντια κι έπιασε τις φιλανθρωπίες!

04.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλα τα χε η Ρουάντα, η Πάρις Χίλτον της έλειπε! Το party animal άμα τη αποφυλάκιση της τον περασμένο Ιούνιο υποσχέθηκε ότι θα αφήσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλα τα χε η Ρουάντα, η Πάρις Χίλτον της έλειπε! Το party animal άμα τη αποφυλάκιση της τον περασμένο Ιούνιο υποσχέθηκε ότι θα αφήσει τα ξέφρενα γλέντια πίσω της και θα ασχοληθεί σοβαρά με τις φιλανθρωπίες. Και δυστυχώς για την πολύπαθη και βασανισμένη αφρικανική χώρα, η Πάρις αποφάσισε να ξεκινήσει από εκεί το φιλανθρωπικό της έργο.

Η ίδια είναι πολύ ενθουσιασμένη για την... στροφή στην ποιότητα που κάνει και λίγο πριν φύγει για την Ρουάντα δήλωσε πως είναι έτοιμη να βοηθήσει να επιλυθούν τα προβλήματα της χώρας. Σου λέει, δηλαδή, η Χίλτον πως με την παρουσία της εκεί θα δοθεί μεγάλη δημοσιότητα και προβολή στα προβλήματα, οπότε και θα ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη.

Ωστόσο, η φιλανθρωπική δραστηριότητα της Πάρις δεν θα σταματήσει εκεί. Μόλις επιστρέψει από το ταξίδι της στη Ρουάντα θα συναντηθεί με τον διευθυντή της οργάνωσης Playing For Good, προκειμένου να οργανώσουν μαζί το φιλανθρωπικό έργο της πλούσιας κληρονόμου. Εξάλλου, αυτός είναι ο σκοπός της εν λόγω οργάνωσης, να προτρέπει ανθρώπους της show biz να ασχοληθούν με κοινωνικά ζητήματα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]