"Δεν παντρεύομαι, εγώ δε νοικοκυρεύομαι"!

04.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αν είν' η μοίρα μου σακατεμένη δε φταίει ο κόσμος, ούτε κι εσύ. Ο, τι αγαπάω εγώ πεθαίνει και ξαναρχίζω από την αρχή». Αυτό εξήγησε σε απλά... ελληνικά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αν είν' η μοίρα μου σακατεμένη δε φταίει ο κόσμος, ούτε κι εσύ. Ο, τι αγαπάω εγώ πεθαίνει και ξαναρχίζω από την αρχή». Αυτό εξήγησε σε απλά... ελληνικά ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη νέα του αγαπημένη Σάρα Λάρσον κι αυτή το έπιασε το υπονοούμενο. Ο Τζορτζ την αγαπάει, τη λατρεύει, περνάνε καλά μαζί, αλλά μέχρι εκεί. Γάμος και δεσμεύσεις δεν υπάρχουν στα πλάνα του.

Και σε καμία περίπτωση η Λάρσον δεν πρέπει να το πάρει προσωπικά, αφού ο 46χρονος ηθοποιός κάνει την εξήγηση αυτή σε όλες τις γυναίκες που είναι δίπλα του. Βλέπεις, όποιος καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι και το αυτό ισχύει με τον Τζορτζ. Ο Κλούνεϊ έχει στο ενεργητικό του ένα διαζύγιο και το άδοξο τέλος του γάμου του, το 1994, του στοίχησε τα μάλα.

Έκτοτε, πολύ δύσκολα κάνει σοβαρές και μεγάλες σχέσεις, ενώ προτιμά τα εφήμερα ειδύλλια με αιθέριες υπάρξεις. Άσε, που δεν είναι καθόλου σπιτόγατος και στο σπίτι πηγαίνει μόνο για έναν ύπνο και αν. Πάντως, η σχέση του με την 28χρονη Σάρα διαφέρει από τις υπόλοιπες και το ατύχημα που είχαν πριν λίγες μέρες με τη μηχανή του, τους έφερε πιο κοντά. Αλλά και πάλι ο γάμος είναι ένα όνειρο τρελό για τη νεαρά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]