Η επιστροφή της Βίσση!

04.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε την Άννα Βίσση κι εκεί που το πηγαίναμε για... στερητικό τρα λα λα από την έλλειψη της «Απόλυτης», έπαιξε το δελτίο του Star σχετικό ρεπορτάζ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε την Άννα Βίσση κι εκεί που το πηγαίναμε για... στερητικό τρα λα λα από την έλλειψη της «Απόλυτης», έπαιξε το δελτίο του Star σχετικό ρεπορτάζ. Η Βίσση είχε πάει στην Αμερική στα βαφτίσια της εγγονής μίας καλής της φίλης (ουπς) και μάλλον η παρουσία της «Απόλυτης» σε τέτοιου είδους κοινωνικές εκδηλώσεις θεωρείται είδηση!

Θα πουν τώρα οι φαν ότι από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα, αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω ποιον ενδιαφέρει αν η Βίσση πηγαίνει σε βαφτίσεις, γάμους ή κηδείες. Κι από κάτω ο τίτλος «Η Βίσση θα λάμπει για πάντα» να βγάζει μάτια. Βλέπεις, η «Απόλυτη» τραγούδησε ακαπέλα το «Ερωτευμενάκι» και μπορεί οι Αμερικανοί καλεσμένοι να μην έδωσαν σημασία, οι δικοί μας όμως είδαν το πετσί τους να σηκώνεται ίσαμε πέντε πόντους από ανατριχίλα.

Για να λέμε του στραβού το δίκιο, το ρεπορτάζ είχε είδηση κι αυτή είναι η εξής: οι κολλητές φίλες της Άννας βαφτίζουν τα εγγόνια τους! Μπρρρ. Η «Απόλυτη» αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ το χειμώνα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στο «Αθηνών Αρένα». Άντε να αφήσει τα βαφτίσια και τους γάμους των εγγονιών και να επιστρέψει στις πίστες, διότι μας έλειψε τα μάλα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]