Μεγάλη γάτα η Βικτόρια!

10.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μια χαρά και δυο τρομάρες τα έχει καταφέρει η Βικτόρια Μπέκαμ στο Λος Άντζελες και παρόλο που μέχρι πρόσφατα αγνοούσαν οι πάντες στην Αμερική
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μια χαρά και δυο τρομάρες τα έχει καταφέρει η Βικτόρια Μπέκαμ στο Λος Άντζελες και παρόλο που μέχρι πρόσφατα αγνοούσαν οι πάντες στην Αμερική την ύπαρξη της συζύγου του Ντέιβιντ, αυτή έχει καταφέρει να γίνει αναγνωρίσιμη. Δε λέμε διάσημη, αλλά με το ρυθμό που έχει πιάσει και τους κουβάδες ιδρώτα που έχει ρίξει μέχρι στιγμής προκειμένου να γίνει διάσημη, θα τα καταφέρει σύντομα.

Η Βικτόρια δεν έχει αφήσει επίδειξη μόδας και κοσμικό πάρτι που να μην πάει, ενώ μετά του συζύγου της δίνουν σωρηδόν τις συνεντεύξεις κάνοντας αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις. Η αλήθεια είναι πως ο Ντέιβιντ τα πάει καλύτερα και στο Λος Άντζελες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον ωραίο ποδοσφαιριστή. Κι αν περιμένεις ότι η Βικτόρια έχει χολοσκάσει που ο σύζυγος «πουλάει» περισσότερο από αυτήν, γελιέσαι.

Τέτοια γάτα με πέταλα που είναι, θα ήτο αδύνατο να μην εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Και για του λόγου το αληθές, όταν οι παραγωγοί της σειράς «Άσχημη Μπέτυ» ζήτησαν από τον Μπέκαμ να παίξει σε ένα επεισόδιο, η Βικτόρια... αυτοπροτάθηκε καθότι ο σύζυγος λέει και είναι μάχιμος ποδοσφαιριστής και που χρόνος για τέτοια. Οι παραγωγοί δέχτηκαν, διότι από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα και η Posh θα εμφανισθεί ως γκεστ στη σειρά, λαμβάνοντας το ποσό των 70 χιλιάδων δολαρίων. Και θα διαφημιστεί (η σειρά κάνει μεγάλα νούμερα στην Αμερική) και θα πληρωθεί. Μεγάλη γάτα τελικά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]