Ο Κούγιας... εκτόξευσε τον Λάκη!

10.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με το που ξέσπασε η κρίση στην ευτυχισμένη οικογένεια των Κούγια ? Βατίδου την περασμένη Παρασκευή, όλοι περιμέναμε να έρθει η Τρίτη για να ακούσουμε τον Λάκη Λαζόπουλο να τοποθετείται στο θέμα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με το που ξέσπασε η κρίση στην ευτυχισμένη οικογένεια των Κούγια - Βατίδου την περασμένη Παρασκευή, όλοι περιμέναμε να έρθει η Τρίτη για να ακούσουμε τον Λάκη Λαζόπουλο να τοποθετείται στο θέμα. Έπαιζε και τις προηγούμενες μέρες σχετικό τρέιλερ με τα προβλήματα των Ελλήνων «Κράμερ», οπότε δεν ήθελε πολύ ο τηλεθεατής για να «καρφωθεί» το βράδυ μπροστά στην τηλεόραση.

Εξάλλου, αν δεν έκανε ο Λάκης... επιστημονική ανάλυση για το πως καταρρέει από τη μία στιγμή στην άλλη, το πρότυπο ενός ευτυχισμένου έγγαμου βίου, ποιος θα την έκανε; Η Τένια Μακρή; Γι’ αυτό και τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης του Αλ Τσαντίρι (έφθασε να κάνει ακόμη και 54%) μόνο τυχαία δεν είναι. Με αγωνία και λαχτάρα περιμέναμε την τοποθέτηση του Λάκη και αυτός δεν μας απογοήτευσε.

Τι κι αν ο Κούγιας του είχε στείλει εξώδικο, προκειμένου να μην αναφερθεί σε αυτόν; Με το που είπε το όνομα του, το κοινό από κάτω ξέσπασε σε τρελό χειροκρότημα, διότι καλό το ΠΑΣΟΚ και η Ρούλα Βροχοπούλου που απασχόλησαν τον Λαζόπουλο για μία ώρα, αλλά... «Κράμερ» δεν είναι. Βέβαια, η τοποθέτηση του Λάκη στο θέμα είχε να κάνει κυρίως με το πως αντιμετώπισαν οι περισσότερες εκπομπές την ιστορία, όπου άλλες ανέφεραν κανονικά τα ονόματα κι έδειχναν εικόνες, ενώ άλλες πάλι δεν ανέφεραν ονόματα, ενώ έκρυβαν το πρόσωπο της Βατίδου, η οποία το πρωί της Παρασκευής εξελίχθηκε σε έναν πρώτης τάξεως... τηλε- μαϊντανό, αφού δεν άφησε κάμερα για κάμερα που να μην «γείρει» στον φακό της και να κλάψει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]