Το "τσουτσέκι" που εξόργισε την Βάνα!

10.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» λέει ο θυμόσοφος λαός και να που το αυτό φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της Βάνας Μπάρμπα και του Άνθιμου Ανανιάδη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» λέει ο θυμόσοφος λαός και να που το αυτό φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της Βάνας Μπάρμπα και του Άνθιμου Ανανιάδη. Από τότε που ξεκίνησαν οι πρόβες των δύο για την θεατρική παράσταση «Η σαραντάρα και ο πρωτάρης», φούντωσαν και οι φήμες ότι οι δύο πρωταγωνιστές δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Μη φανταστείς τίποτε... αίματα, αλλά γενικότερα υπήρχε ένα ψυχρό κλίμα. Για να καταλάβεις, στις πρόβες είχαν καταργήσει το air condition, αφού Βάνα και Άνθιμος φρόντιζαν να διατηρούν σε χαμηλές τιμές τη θερμοκρασία δωματίου. Ώσπου, πριν λίγες μέρες είχαμε την έκρηξη, την οποία διαδέχτηκε μεγάλος τσακωμός. Σύμφωνα με τα παιδιά του «Κους Κους» που ήταν παραστατικότατα στην περιγραφή (ίδιος ο Άνθιμος ήταν ο Παπανώτας και η Κλεοπάτρα φτυστή η Μπαρμπα) οι δύο ηθοποιοί τσακώθηκαν μετά από την παρατήρηση που έκανε ο 22χρονος Ανανιάδης στην Βανα, επειδή αυτή καθυστέρησε στις πρόβες. Φήμες θέλουν το ρολόι της ηθοποιού να πηγαίνει καμιά ώρα πίσω, αφού αυτή πολλές φορές αργούσε στις πρόβες.

Εκείνη τη μέρα, λοιπόν, καθυστέρησε πάλι κι όταν εμφανίσθηκε ο Άνθιμος με σταυρωμένα τα χέρια και ύφος βετεράνου ηθοποιού της έκανε την παρατήρηση, με αποτέλεσμα εκείνη να γίνει έξω φρενών. «Τι λες ρε τσουτσέκι» φέρεται να του είπε: «Δεν με παρατήρησαν οι μεγαλύτεροι και μου τη λες εσύ;» για να συνεχίσει: «πέρασε έξω». Εκεί, επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο έληξε, διότι πλησιάζει η πρεμιέρα και ο κόσμος κάνει ουρά προκειμένου να δει την Βάνα σε αισθησιακές εμφανίσεις και να καμαρώσει τα... προσόντα του Άνθιμου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]