"Όχι, άλλα φάλτσα"!

10.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή η δεύτερη εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου «Θα πεις κι ένα τραγούδι» και από το περιεχόμενο της μόνο ένα μπορώ να συμπεράνω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή η δεύτερη εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου «Θα πεις κι ένα τραγούδι» και από το περιεχόμενο της μόνο ένα μπορώ να συμπεράνω: όταν πρότειναν στον Μικρούτσικο την παρουσίαση της, δεν του άφησαν περιθώρια άρνησης. «Θα την παρουσιάσεις και θα πεις κι ένα τραγούδι»! Γιατί, ακόμη και... πιστός στρατιώτης να είσαι, όπως ο Ανδρέας, σε τέτοιες περιπτώσεις λες κι ένα «Όχι». Δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς. Το πολύ, πολύ «στρατιώτη» να φας πέντε μέρες φυλακή!

Για τέτοια φοβερή εκπομπή μιλάμε και για του λόγου το αληθές, δεν κατάφερε καν να μπει στο κυριακάτικο top - ten τηλεθέασης. Νεαρά άτομα που είτε τραγουδούν στο μπάνιο τους σπιτιού τους είτε πέρασαν από πίστες γου κατηγορίας αλλά δεν ακούμπησαν, αλλά όλα έχουν μέσα τους την ελπίδα πως πρόκειται για τύπου μουσικό reality και όλο κάποιος δρόμος θα τους ανοίξει, πήγαν εκεί να δείξουν τις... μουσικές τους γνώσεις και ταλέντο(;). Εξάλλου, η συμμετοχή πρώην απόφοιτων του Fame Story και του Dream Show ως συνεργάτες της εκπομπής δεν την... απενοχοποιεί από το reality!

Επειδή, όμως, πάνω απ’ όλα πρόκειται για ψυχαγωγικό(;) show και ο Ανδρέας ξέρει από τέτοια, έφερε μαζί του «υλικό» από το «Μεγάλο Παζάρι», με περισσότερο γκλίτερ και πιο αποκαλυπτικό. Ε, παίζει και βράδυ η εκπομπή, οπότε δεν είναι πρόβλημα οι ημίγυμνες κοπέλες που λικνίζονται στα ρεφρέν των τραγουδιών. Ούτε είναι πρόβλημα τα σεξιστικά υπονοούμενα του παρουσιαστή, που έδειξε τα μάλα ενθουσιασμένος με την παρουσία τους. Πάντως, εδώ η παραγωγή το σκέφτηκε καλά. Σου λέει, δηλαδή: « αφού θα δυστυχήσουν τα αυτάκια του κόσμου, ας ευχαριστηθούν τα ματάκια». Και πρώτος το σύνθημα έδωσε ο Ανδρέας!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]