Το παίζει... Κινέζα η Λόπεζ!

10.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Έχω ένα μυστικό κρυμμένο στης κοιλιάς τα βάθη και σε κανέναν δεν θα το πω μέχρι τον τοκετό». Δεν ξέρω πως την έχει δει η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία δε λέει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Έχω ένα μυστικό κρυμμένο στης κοιλιάς τα βάθη και σε κανέναν δεν θα το πω μέχρι τον τοκετό». Δεν ξέρω πως την έχει δει η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία δε λέει ούτε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης της. Σε όποια εκπομπή κι αν πάει, όποιος κι αν τη ρωτήσει, αυτή αποφεύγει να απαντήσει, προσφέροντας ένα αινιγματικό χαμόγελο.

Σκορδοκαΐλα μου μεγάλη αν είναι ή όχι έγκυος, αλλά γιατί τόση μυστικοπάθεια πια; Μήπως επειδή η καριέρα της δεν είναι και τόσο στα χάι της και αναγκάστηκε να βγάλει και δεύτερο cd, αφού το πρώτο δεν πούλησε, οπότε θέλει να υπάρχει ένα τζέρτζελο γύρω από το όνομα της; Πολλοί το πιστεύουν και δεν έχουν άδικο. Εξάλλου, αυτή την περίοδο η Τζένιφερ κάνει περιοδείες μετά του συζύγου της, Μαρκ Αντονι.

Και όσο το ζευγάρι αφήνει τις φήμες για εγκυμοσύνη να «κυκλοφορούν» ελεύθερες, τόσο ο κόσμος συρρέει στις συναυλίες του, μπας και δει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Λόπεζ. Αλλά εκείνη εκεί, να τη σπάσει σε όλους. Φοράει φαρδιές τουαλέτες, που ενδείκνυνται για εγκυμοσύνες και συμπέρασμα δεν βγάζεις. Πάντως, οι περισσότεροι είναι πεπεισμένοι ότι η Λόπεζ είναι έγκυος! Εξάλλου, στο παρελθόν όταν κυκλοφορούσαν ανάλογες φήμες η Τζένιφερ τις διέψευδε αμέσως.