Νέος έρωτας για τον Πάριο!

16.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ερωτευμένος είναι εδώ κι ένα μήνα ο Γιάννης Πάριος και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η σχέση των δύο ξεκίνησε πριν ένα μήνα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ερωτευμένος είναι εδώ κι ένα μήνα ο Γιάννης Πάριος και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η σχέση των δύο ξεκίνησε πριν ένα μήνα και τις πρώτες μέρες τις πέρασαν στην Πάρο, ήρεμοι και χαλαροί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ίδιο κάνουν άμα τη επιστροφή τους στην Αθήνα, αφού το ζευγάρι - παρόλο που έγινε γνωστός ο δεσμός τους - αποφεύγει τις κοσμικότητες και τις επίσημες εξόδους.

Προτιμούν να βγαίνουν σε ήσυχα μέρη και να μην έχουν τους φωτογράφους? μπάστακες πάνω από το κεφάλι τους. Εξάλλου, η σχέση τους μετράει μόλις ένα μήνα, οπότε καταλαβαίνεις ότι η δημοσιότητα μόνο καλό δεν θα κάνει. Έτσι, φυλάνε τα ρούχα τους, για να έχουν τα μισά.

Άσε, που ο Πάριος δεν είναι από τους ανθρώπους που τους αρέσει η προσωπική ζωή να γίνεται πρωτοσέλιδο. Για να καταλάβεις, παρόλο που δεν κρατάνε μυστική τη σχέση τους, τις προάλλες όταν βρέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, η ηθοποιός δεν κάθισε μαζί με τον αγαπημένο της, επειδή στο μαγαζί υπήρχε φωτογράφος. Πήγε δίπλα του μόνο όταν αυτός είχε φύγει.