Η "μόδα" της υιοθεσίας και στην Ελλάδα!

16.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καλύτερες είναι η Αντζελίνα Τζολί, η Μαντόνα, η Σάρον Στόουν κι όλες εκείνες οι διάσημες του Χόλιγουντ που υιοθετούν το ένα μετά το άλλο παιδί;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλύτερες είναι η Αντζελίνα Τζολί, η Μαντόνα, η Σάρον Στόουν κι όλες εκείνες οι διάσημες του Χόλιγουντ που υιοθετούν το ένα μετά το άλλο παιδί; Οι δικές μας σταρ, δηλαδή, δεν είναι άξιες και ικανές να υιοθετήσουν ένα παιδάκι; Όχι, βέβαια, γι’ αυτό και η... μόδα της υιοθεσίας έρχεται και στην χώρα μας με αρκετές εγχώριες σταρ της show biz να εκδηλώνουν την επιθυμία να γίνουν μητέρες υιοθετημένων παιδιών.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, που έχει δύο κόρες από δύο προηγούμενους γάμους, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδάκι από την Αφρική. Μάλιστα, η αοιδός το σκέφτεται πολύ σοβαρά και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνει πράξη την επιθυμία της. Ακόμη κι αν αποκτήσει ? λέμε τώρα ? παιδί με τον αγαπημένο της Σέρο Μύρτα, η επιθυμία της για υιοθεσία δεν θα εγκαταλειφθεί. Ήταν, δηλαδή, να μην της μπει στο μυαλό.

Ακόμη μία τραγουδίστρια που σκέφτεται - λέγεται πως έχει κιόλας ξεκινήσει τις διαδικασίες - να υιοθετήσει παιδάκι είναι η Καίτη Γαρμπή. Η αοιδός δεν έχει δηλώσει από που θέλει να είναι το παιδάκι. Ωστόσο, τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς θέλουν πολύ να υιοθετήσουν, αφού έτσι θα αποκτήσει ένα αδελφάκι ο γιος τους Δημήτρης. Πάντως, οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει δημοσίως για την επιθυμία τους αυτή, αφού προτιμούν τέτοια θέματα να τα κρατούν μακριά από τη δημοσιότητα.