Ξανά μαζί Γερμανού - Τζάνης!

16.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Κι άσε να λένε αυτοί αν σπάσει το γυαλί ότι ποτέ πια δεν ξανακολλά. Ν΄ ακούς τί λέω εγώ που σ΄ αγαπώ πολύ, ποτέ καρδιά μου δεν είναι αργά».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κι άσε να λένε αυτοί αν σπάσει το γυαλί ότι ποτέ πια δεν ξανακολλά. Ν΄ ακούς τί λέω εγώ που σ΄ αγαπώ πολύ, ποτέ καρδιά μου δεν είναι αργά». Μεγάλες κουβέντες τραγούδησε κάποτε ο Δημήτρης Κόκοτας και η Ναταλία Γερμανού που ξέρει καλά ότι οι στίχοι είναι βγαλμένοι από τη ζωή, είπε να το κάνει πράξη. Έτσι, εδώ και λίγο καιρό είναι ξανά μαζί με τον Θάνο Τζάνη!

Έχασες επεισόδια έτσι; Εγώ να δεις που έχασα και το χρώμα μου, όταν είδα φωτογραφίες της Ναταλίας να δίνει καυτά φιλιά, γεμάτα πάθος στον Θάνο, ενώ εκείνος ήταν πάνω στην πίστα. Ούτε που πήρα χαμπάρι πότε τα ξαναβρήκαν, αφού την τελευταία φορά είχα αφήσει τον Τζάνη με μία αγνώστων στοιχείων κοπέλα και τη Ναταλία να της χρεώνουν τον έναν μετά τον άλλον «ζεν» της show biz.

Πάντως από τις φωτογραφίες - που ως γνωστόν μία εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις - καταλαβαίνει κανείς τον έρωτα που νιώθουν. Σνιφ, σνιφ. Η Γερμανού πήγε στην πρεμιέρα του Θάνου και όσο αυτός τραγουδούσε επί πίστας, εκείνη δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του. Μάλιστα, εκείνος πήγε προς το μέρος της, της φίλησε ιπποτικά το χέρι, εκείνη του χάιδεψε στοργικά το κεφάλι (και πάλι σνιφ, σνιφ) και τσουπ ήρθε και το καυτό φιλί. Τι κι αν το μαγαζί ήταν γεμάτο και οι θαμώνες τους κοιτούσαν; Τι κι αν άστραψαν και βρόντηξαν πάνω τους τα φλας για να απαθανατίσουν τη στιγμή; Το ζευγάρι μήτε που ενοχλήθηκε.