Η Σπίαρς "πάτησε" έναν παπαράτσι!

24.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την κατηφόρα τραβά. Γιατί, αν νομίζεις ότι η πάλαι ποτέ «πρισγκίπισσα της Ποπ» μάλλον βρίσκεται σε φάση... ανασυγκρότησης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την κατηφόρα τραβά. Γιατί, αν νομίζεις ότι η πάλαι ποτέ «πρισγκίπισσα της Ποπ» μάλλον βρίσκεται σε φάση... ανασυγκρότησης, επειδή είχαμε λίγες μέρες να ακούσουμε νέα της, απατάσαι οικτρά. Το ίδιο και οι εναπομείναντες φαν της, οι οποίοι μετά το τελευταίο «χτύπημα» της νεαράς δεν ξέρουν τι άλλο να περιμένουν από αυτήν.

Η Μπρίτνεϊ πριν λίγες μέρες πάτησε με το αυτοκίνητο της έναν παπαράτσι και η προβολή του βίντεο έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο στην Αμερική. Η Σπίαρς έβγαινε από μία κλινική κι έξω την περίμεναν μιλιούνια οι φωτογράφοι, αφού λίγο πριν είχε γίνει γνωστό ότι η αοιδός θα βλέπει τα παιδιά της μόνο παρουσία κοινωνικής λειτουργού! Λίγο ο εκνευρισμός της από την απόφαση του δικαστηρίου, λίγο ότι το κορίτσι έχει πάρει νύχτα το δίπλωμα (αλήθεια, γιατί δεν της το αφαιρούν;), πήρε σβάρνα με το αυτοκίνητο ο, τι έβρισκε μπροστά της.

Και δυστυχώς για έναν παπαράτσι που βρέθηκε κοντά της, πήρε αυτόν. Το φοβερό, δε, στην ιστορία είναι ότι η Μπρίτνεϊ δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε. Οι υπόλοιποι της ούρλιαζαν «που πας κυρά μου», «μωρή τον έφαγες τον άνθρωπο», αλλά αυτή χαμπάρι γιοκ. Ο φωτογράφος μετά επιδείκνυε την κάλτσα του και φαινόταν καθαρά το σημάδι από τις ρόδες. Αφού κανείς δε λέει να αφαιρέσει το δίπλωμα από τον δημόσιο κίνδυνο ? Σπίαρς, καλό είναι όποιος τη βλέπει μπροστά του να τρέχει να σωθεί, διότι ο επόμενος δεν θα τη βγάλει με μία... κάλτσα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]