Η Ρούλα πήγε στον Λάκη!

24.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι διαφορά έχει η Ρούλα Βροχοπούλου με τη Μιμή Ντενίση; Η Πόπη Μαλλιωτάκη με τον Αλέξη Κούγια; Λοιπόν, Βροχοπούλου ? Μαλλιωτάκη καταλαβαίνουν από σάτιρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι διαφορά έχει η Ρούλα Βροχοπούλου με τη Μιμή Ντενίση; Η Πόπη Μαλλιωτάκη με τον Αλέξη Κούγια; Λοιπόν, Βροχοπούλου - Μαλλιωτάκη καταλαβαίνουν από σάτιρα, ενώ Ντενίση και Κούγιας, όχι. Χρόνια τώρα ο Λάκης Λαζόπουλος σατιρίζει τους δύο τελευταίους, αλλά αυτοί δε λένε να καταλάβουν ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του. Σε αντίθεση με την Ρούλα, που τρεις εκπομπές του Λάκη γι’ αυτήν ήταν αρκετές για να καταλάβει ότι ο ηθοποιός κάνει σάτιρα.

Καλά, δε μιλάω για την Μαλλιωτάκη. Μία εκπομπή και η ατάκα ότι η εν λόγω δεν είναι η «Μπιγιονσε», αλλά η «Μπριζολέ» της ήταν αρκετές. Έτσι και οι δύο βρέθηκαν την Τρίτη το βράδυ στο κοινό του «Αλ Τσαντίρι» να ακούσουν live τον Λάκη να τις σατιρίζει. Άμα, έχεις παιδεία. Τι να λέμε τώρα. Η Μαλλιωτάκη μάλιστα του έδωσε και μία ανθοδέσμη, ενώ λίγο ακόμη και θα του ζητούσε αυτόγραφο. Είπαμε, αν έχεις παιδεία. Βέβαια, ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η εν λόγω, αφού της έκανε τσάμπα διαφήμιση. Μέχρι χθες την ξέραμε ως την πρώην του νυν της Αγγελικής Ηλιάδη, που έκλαιγε και σπάραζε επειδή αυτός την άφησε για την αοιδό.

Όσο για τη Ρούλα; Αυτή δεν του πήγε ανθοδέσμες και φταίνε τα παιδιά του Star γι’ αυτό, που τη συνόδευσαν στην εκπομπή αλλά δεν της είπαν ότι καλό είναι να μην πάει με «ξερά» τα χέρια. Πάντως, ο Λάκης δεν την παρεξήγησε, αφού και σε καλή θέση την έβαλε και μαζί της ασχολήθηκε. Μια συμπάθεια, η αλήθεια, προς το πρόσωπό της τη διακρίναμε. Αυτά φαίνεται πως είδε η Έμη Λιβανίου και ζήλεψε. Την είπε «αρχι-κουτσομπόλα» και θέλει να πάει την επόμενη Τρίτη στο «Τσαντίρι» να δείξει ότι και αυτή έχει... παιδεία! Αλλά δεν θα πάει μόνη της. Θέλει να πάρει μαζί και την Έφη Θώδη!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]