Super o... Mr. Deal!

30.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Διίστανται οι απόψεις για την παρουσίαση του Χρήστου Φερεντίνου της 6ης τελετής απονομής των βραβείων «Αρίων», αφού πολλοί πιστεύουν ότι μπέρδεψε τα «Αρίων» με το «Super Deal»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Διίστανται οι απόψεις για την παρουσίαση του Χρήστου Φερεντίνου της 6ης τελετής απονομής των βραβείων «Αρίων», αφού πολλοί πιστεύουν ότι μπέρδεψε τα «Αρίων» με το «Super Deal» και μόνο «Άνοιξε τη βαλίτσα» δεν είπε. Ωστόσο, ο Φερεντίνος ήταν άμεσος, άνετος και καθόλου στημένος στην παρουσίαση του, κάτι που τον διαφοροποίησε από τους παρουσιαστές των προηγούμενων χρόνων.

Η αλήθεια είναι πως η παρουσία του δε διέφερε πολύ από αυτή στο «Super Deal», ωστόσο ο Φερεντίνος στα «Αρίων» έδειξε πως μπορεί να βγάλει πέρα μόνος του ένα πολύωρο live show, χωρίς να κουράσει τον κόσμο. Εξάλλου, ο άνθρωπος δεν είναι original showman, αν και θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί, αφού φαίνεται πως το έχει. Έπαιξε με τον κόσμο που ήταν από κάτω, έγινε ένας από αυτούς, ενώ σε καμία περίπτωση δεν έκανε τη βραδιά... προσωπική υπόθεση. Δύο κουστουμάκια άλλαξε ο άνθρωπος και χαμπάρι δεν το πήραμε.

Γενικά, ήταν πολύ άνετος και κατάφερε μία χλιαρή βραδιά τουλάχιστον να μην την κάνει τόοοσο βαρετή. Δεν το συζητώ, για πρώτη φορά μια χαρά τα πήγε. Κι αν θύμιζε «Super Deal», τι πειράζει; Είχε καλύτερη επιλογή ο ΑΝΤ1;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]