Τώρα αυτοί είναι ερωτευμένο ζευγάρι;

31.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Να θέλεις να γίνεις καλός και ο Σαρμπέλ να μη σε αφήνει να αγιάσεις! Πήγε ο αοιδός στα βραβεία «Αρίων» συνοδευόμενος από το μοντέλο Νταϊάνα Ιγροπούλου και προσπάθησε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να θέλεις να γίνεις καλός και ο Σαρμπέλ να μη σε αφήνει να αγιάσεις! Πήγε ο αοιδός στα βραβεία «Αρίων» συνοδευόμενος από το μοντέλο Νταϊάνα Ιγροπούλου και προσπάθησε να μας πείσει ότι είναι ζευγάρι και μάλιστα από τα πολύ ερωτευμένα. Πως λέμε... «Ρωμαίος και Ιουλιέτα»; Ε, καμία σχέση. Δε λέω, τα παιδιά μπορεί πράγματι να είναι ζευγάρι, αλλά έρωτα στα πέριξ εγώ δεν είδα.

Βρε κοίταξα πάνω, κοίταξα κάτω, έκανε ένα τσαφ αριστερά την Νταϊάνα μήπως ο έρωτας είχε κρυφτεί πίσω από το μοντέλο, πουθενά. Τζίφος. Κι έχεις αυτούς να δηλώνουν μπροστά στις κάμερες πως είναι λίγο καιρό μαζί (μέρες, ώρες. Θα μας γελάσουνε), αλλά είναι πολύ ερωτευμένοι. Κεραυνοβολήθηκαν τα παιδιά με την πρώτη ματιά. Ο Σαρμπέλ έπαθε πλάκα με τα μάτια της κι αυτή με το πρόσωπό του. Σνιφ, σνιφ. Κι όσο αυτοί μιλούσαν για τη σχέση τους, κανείς δεν έδειχνε να ενδιαφέρεται πολύ.

Μα why; Καλύτεροι, δηλαδή, ήταν ο Γιάννης Μαρακάκης με την Έλενα Ράπτη; Άσε, που η δική τους σχέση είναι «τσαχπίνικη». Το είπε ο αοιδός. Και για να καταλάβεις, περί ποίας τσαχπινιάς μιλάμε, Σαρμπέλ και Νταϊάνα σε όλη τη διάρκεια της τελετής, ζήτημα να είπαν πέντε κουβέντες. Με τόση τσαχπινιά στην ατμόσφαιρα, που χρόνος για κουβέντα. Άσε, που η Νταϊάνα λικνιζόταν όλη την ώρα και δεν μπορούσε να συνδυάσει... χορό και γλύκες με τον αγαπημένο της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]