Η Ελεονώρα "βρήκε τον δάσκαλό της"!

31.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορεί τα επαγγελματικά της Ελεονώρας Μελέτη φέτος να μην είναι στην καλύτερη τους φάση, δεν ισχύει το ίδιο με τα προσωπικά της, που πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορεί τα επαγγελματικά της Ελεονώρας Μελέτη φέτος να μην είναι στην καλύτερη τους φάση, δεν ισχύει το ίδιο με τα προσωπικά της, που πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Αλλά έτσι είναι. Πότε θα έχεις επαγγελματική επιτυχία και πότε προσωπική. Και να σου πω, αν είχα κι εγώ έναν τέτοιο αγαπημένο, όπως η Ελεονώρα, κομμάτια να γίνουν τα επαγγελματικά. Να κυκλοφορώ, δηλαδή, με έναν ξανθό «Θεό» αλά Μπραντ Πιτ στους «Θρύλους του πάθους» και να αγχώνομαι επειδή η εγκυμονούσα Ελένη και ο Γρηγόρης είναι πάνω από εμένα.

Ή να σκάω επειδή μου έφεραν... μπάστακα στον «Πρωινό Καφέ» τον Γιώργο Σατσίδη, την κούπα με τον καφέ του και την Ελενίτσα. Σιγά. Θα γύριζα στο σπίτι μου και στην αγκαλιά του ξανθού δάσκαλου του σκι και θα τα ξεχνούσα όλα. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την Ελεονώρα, η οποία εδώ και τρεις μήνες είναι ζευγάρι με τον δάσκαλο της και οι φήμες που κυκλοφορούσαν το καλοκαίρι, τώρα... δικαιώνονται. Η Μελέτη και ο αγαπημένος της, Γιώργος Γκανάτσιος την περασμένη Πέμπτη πήγαν σινεμά στη Γλυφάδα και λες και ήταν συνεννοημένοι όλοι οι παπαράτσι, βρέθηκαν εκεί για να απαθανατίσουν το ζευγάρι στη δημόσια έξοδο.

Η Ελεονώρα τα έχασε μόλις τους είδε και φανερά ενοχλημένη προσπάθησε να κρυφτεί μέσα στην αίθουσα. Ωστόσο, απαθανατίστηκαν μεγάλες στιγμές, όπως η είσοδός τους στο σινεμά. Πάντως, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει προ καιρού πως είναι πολύ ερωτευμένη και σύντομα θα αποκάλυπτε τον αγαπημένο της. Με το μπαρδόν κιόλας, αλλά αν είχα τέτοιον ωραίο άνδρα θα τον περίφερα από δω και από εκεί, ενώ θα του έβαζα ένα λουρί για να μην τον χάσω.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]