Έξαλλη η Έφη Θώδη!

01.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξαλλη, πολύ έξαλλη έγινε η Έφη Θώδη με τους διοργανωτές των βραβείων «Αρίων», επειδή της φέρθηκαν σα να ήταν η τελευταία τραγουδίστρια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλη, πολύ έξαλλη έγινε η Έφη Θώδη με τους διοργανωτές των βραβείων «Αρίων», επειδή της φέρθηκαν σα να ήταν η τελευταία τραγουδίστρια. Κι ακόμη πιο έξαλλη έγινε που η Τάμτα πήρε για τέταρτη φορά το βραβείο της «καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης»! Κι όπως καταλαβαίνεις, η έξαλλη Θώδη πήρε σβάρνα τα κανάλια για να πει τα παράπονά της. Μα να βάλουν, κοτζάμ Έφη Θώδη να καθίσει δίπλα στην πόρτα και να μη νοιαστούν οι διοργανωτές αν θα πλευριτωθεί η αοιδός, από το ρεύμα που σχηματιζόταν; Πούντιασε, λοιπόν, αυτή (φορούσε κι έξωμη τουαλέτα) κι έφυγε στα μισά της τελετής. Και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε που πάει. Αλλά να μου πεις, στον τρελό χαμό που γινόταν (έφευγε ο ένας μετά τον άλλον) που να πάρουν χαμπάρι ότι έφυγε η Θώδη.

Ωστόσο, δεν ήταν αυτό που έκανε τόσο έξαλλη την αοιδό, όσο ότι ξανά μανά βράβευσαν την Τάμτα. «Εμείς οι Έλληνες στηρίζουμε την ξενιτιά» είπε η Έφη και δεν εννοούσε τους Έλληνες που ζουν στην ξενιτιά, αλλά τους αλλοδαπούς που ζουν στη χώρα μας. Ε, με τόση πούντα που πήρε, τα μπέρδεψε η Θώδη, της οποίας βγήκε και το ρατσιστικό. Αν και η ίδια δηλώνει ότι δεν είναι ρατσίστρια. Με την Τάμτα τα έχει κι απ’ ότι υποψιάζομαι, πρέπει να τσαντίστηκε που δεν πήρε αυτή το βραβείο της «καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης». Είναι χρόνια στη δισκογραφία; Γιατί, η Τάμτα είναι λιγότερα;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]