Χώρισε η Σοφία Καρβέλα!

01.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ενός κακού μύρια έπονται» και το αυτό συμβαίνει στη Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της Άννας Βίσση δε βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ενός κακού μύρια έπονται» και το αυτό συμβαίνει στη Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της Άννας Βίσση δε βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της, αφού δεν της έφθανε που έμεινε χωρίς ρούχα (και πολλοί λένε ότι κινδυνεύει να μείνει και χωρίς δουλειά), έμεινε και χωρίς γκόμενο! Μπαρδόν, χωρίς boyfriend.

Η Σοφία χώρισε πριν λίγο καιρό με τον αγαπημένο της, Θανάση Πανουργιά και η είδηση παραξένεψε πολλούς, αφού το ζευγάρι ήταν από τα πιο αγαπημένα. Τρία χρόνια ήταν μαζί και τους έβλεπες συνέχεια μες στα μέλια. Ας όψεται όμως η καριέρα, που ο, τι δεν κατάφερε αυτά τα χρόνια η απόσταση «Νέα Υόρκη - Αθήνα», τα κατάφερε αυτή. Η Σοφία, λόγω των γυρισμάτων της σειράς «31 δρόμοι» δεν μπορεί να έρχεται στην Ελλάδα συχνά και ο Θανάσης, λόγω των δικών του επαγγελματικών υποχρεώσεων (μη με ρωτήσεις τι δουλειά κάνει, δεν ξέρω να σου απαντήσω) δεν μπορούσε να πηγαίνει στην Αμερική.

Κι επειδή, «μάτια που δε βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται» αλλά και τσακώνονται τα δύο παιδιά είχαν μία μεγάλη παρεξήγηση που τους οδήγησε στο χωρισμό. Η Καρβέλα δεν θέλει να αναφέρεται σε αυτόν και κατά όπως φαίνεται, από την πλευρά της είναι οριστικός. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο με τον Πανουργιά, ο οποίος στα πρότυπα του Χρήστου Ψωμόπουλου είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Σοφία και να την κερδίσει πίσω. Περιμένει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να βάλει μπρος το σχέδιο «Ψωμόπουλος» που έχει πάντα επιτυχία!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]