"Αλλού τρώει, αλλού πίνει, αλλού πάει και το δίνει"!

06.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία εβδομάδα πριν, στα βραβεία «Αρίων» η ? μαθήτρια το πρωί, μοντέλο το βράδυ ? Νταϊάνα Ιγροπούλου, πήγε στην τελετή άλα μπρατσέτα με τον Σαρμπέλ, δηλώνοντας στην κάμερα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία εβδομάδα πριν, στα βραβεία «Αρίων» η - μαθήτρια το πρωί, μοντέλο το βράδυ - Νταϊάνα Ιγροπούλου, πήγε στην τελετή άλα μπρατσέτα με τον Σαρμπέλ, δηλώνοντας στην κάμερα πως είναι ζευγάρι και μάλιστα από τα ερωτευμένα. Και τώρα βλέπω τη Νταϊάνα σε μία εφημερίδα να κόβει βόλτες, να κάνει shopping therapy και να πίνει καφέ με τον Χρήστο Χατζηνάσιο (γιος του Γιώργου) στο Κολωνάκι.

Κι άντε πες ότι είναι φίλοι και βγήκαν μια βόλτα στα μαγαζιά. Έλα, όμως, που μάλλον δεν παίζει κάτι τέτοιο. Τα παιδιά βρίσκονται σε φάση... ψησίματος κι αν δεν έχει προλάβει να καεί ο εγκέφαλος μου, θα έχω τη χαρά και την τιμή να τους δω ζευγάρι. Προς το παρόν είναι φίλοι, χωρίς να αποκλείουν πως στο άμεσο μέλλον θα γίνουν κάτι παραπάνω. Και κάπου εδώ κολλάει ο Σαρμπέλ.

Με τον αοιδό τι είναι τελικά; Γιατί, εκτός από τη δημόσια εμφάνιση τους στα «Αρίων», οι δυο τους έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές πρώτο τραπέζι πίστα σε διάφορα μπουζούκια να διασκεδάζουν με τη ψυχή τους, ενώ φωτογραφίες τους απαθανατίζουν να... φιλιούνται, αγκαλιάζονται! Να ήταν ζευγάρι, να χώρισαν και στο καπάκι η Νταϊάνα να βρήκε άλλον; Άσε, που πριν "σκάσει" μύτη με τον Σαρμπέλ, πήγαινε θέατρο με το μοντέλο, Γιώργο Μανίκα. Πότε τα προλαβαίνει όλα; Έχει και σχολείο το πρωί και φροντιστήρια το απόγευμα. Τσαφ, πάει τον έκαψα τον εγκέφαλο!